sexlegetøj der er Trådløst  

Varer
25 varer.

Viser 1 - 12 af 25

Trådløst sexlegetøj – nemt, bekvemt og pivfrækt!

Markedet for sexlegetøj er på det nærmeste eksploderet inden for de seneste årtier – og det samme gælder udviklingen inden for dette felt. Hvor man før i tiden var hensat til kedelige dildoer og uinspirerende Lolita dukker i dårlige materialer, fås sexlegetøj nu om stunder i et utal af lækre designs og selvfølgelig udført i prima materialer.

Samtidig er en vibrator ikke længere bare en vibrator. Den elektrisk drevne stimulans kan antage mange fantastiske former, lige fra de klassiske dildoer og klitorisvibratorer til decideret elektrosex.

Når du køber en vibrator den dag i dag, er det ikke blot et simpelt massageapparat. Et sådant stykke sexlegetøj leveres med et hav af forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at justere vibrationsmønstret samt vibrationernes hastighed og styrke.

Derudover er vibratorer ikke udelukkende formede som penisser, men tilpasset den kvindelige anatomi. Du finder således både vibrationsæg og klitorisvibratorer i sortimentet, ligesom der findes et stort udvalg af parvibratorer. Og som om dette ikke skulle være nok, er meget moderne sexlegetøj til par udstyret med trådløs fjernbetjening.

 

Hvad er fordelen ved at anvende trådløst sexlegetøj?

Der er mange fordele forbundet med at vælge sexlegetøj med fjernbetjening eller styring via app. Først og fremmest er det en del nemmere at ændre hastigheden eller vibrationsmønstret, hvis man ikke skal rode rundt der, hvor vibratoren nu engang befinder dig under akten.

Med en fjernbetjening er det noget lettere at styre slagets gang og dermed opnå den vildeste ekstase med hjælp fra de pirrende vibrationer. Det er samtidig vældigt pirrende at lægge sin nydelse i hænderne på partneren.

Når han eller hun har fjernbetjeningen, har man ikke selv indflydelse på, hvad der sker. Går man for eksempel i byen med et vibrationsæg i trussen, er det ikke sikkert, at ens partner kan holde fingrene fra fjernbetjeningen i løbet af aftenen – og så er man varmet godt op, når man kommer hjem!

 

Få det optimale ud af din parvibrator med trådløs betjening

Hvis I ynder at bruge parvibratorer, kan I med stor fordel overveje at opgradere til en Satisfyer Double Joy Couples Vibrator. Denne parvibrator styres via en medfølgende app, hvilket gør det nemt at indstille og programmere vibratoren efter netop jeres ønsker og præferencer.

Går jeres lyster imod blid analsex, kan I overveje at anskaffe en B-Vibe Rimming Anal Plug Med Fjernbetjening. Denne butt plug kan bibringe ekstra nydelse under samlejet og fungerer ligesom et vibrationsæg med blid stimulation af det anale område.