Ridepiske & spanskrør  

Varer
13 varer.

 • Er du bange for at dine spanskrør eller ridepiske knækker. Eller har du svært ved at have dem i din kuffert, til at dit andet udstyr. Så er her den perfekte taske til at opbevare dine ridepiske/paddler/spanskrør.  Både så de ikke knækker, men også når du skal have dem med i BDSM klub eller forening.

  449,00 DKK
 • Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø 20 mm. Tykkelsen gør, at den går rigtig dybt og ikke føleles så meget i huden men mere i dybden. Det betyder bestemt også, at den er rigtig god til at bruge på sweet spot.

  249,00 DKK
 • Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj! Ø 20mm.Ca. 60cm langt

  149,00 DKK
 • Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø12 mm.Ca. 60 cm. langt.

  119,00 DKK
 • Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

  99,00 DKK
 • Ride pisk med mange gode muligheder og nem at styrer. Det perfekte sexlegetøj til par som har alt. Kan med fordel benyttes med vores dildoer, vibratorer eller penisring, som også findes i vores sexshop. 

  319,00 DKK
 • Zado Læder Pisk er for jer, som ønsker at udleve nogle af sexlivets mest erotiske aspekter. Pisken er perfekt for begyndere og øvede, da læderet hverken er for blødt eller for stift. Kan med fordel benyttes af par, sammen med vores andre stykker sexlegetøj fra vores sexshop. Her fx. penisring, vibratorer eller dildoer - Husk dog at benytte vores...

  269,00 DKK

Viser 1 - 12 af 13

Udlev din indre dominante side med en ridepiske eller et spanskrør

Ridepisken har været menneskets trofaste redskab, lige siden vi begyndte at tæmme vilde heste. Når du ser en pisk, ved du rent instinktivt, hvad den betyder: magt. Da pisken kan kontrollere selv de mest ustyrlige hestekræfter, er det ikke så mærkeligt, at den får dine safter til at flyde. En SM pisk er derfor ganske uundværlig, uanset om du trives med at modtage eller uddele den sensuelle smerte.

Lige meget om man er helt ny inden for fetish eller BDSM kan man finde ud af at bruge en ridepisk. Det er blot et spørgsmål om at finde den helt rigtige teknik til, hvordan det bedst fungerer for en - og ikke mindst hvordan ens partner foretrækker at blive pisket på. Det er nemlig muligt at bruge pisken på forskellige måder, alt efter hvad det er, man foretrækker. Det vil sige, at du både kan bruge den som en pirrende og kildende rekvisit til jeres forspil, hvor modtageren aldrig ved, hvornår du vælger at lade pisken smælde mod deres hud.

Når du først har fundet den helt rigtige ridepisk eller spanskrør så kan du jo overveje at tage et kig i vores øvrige kategorier med SM udstyr. Kombiner eventuelt din sex pisk med et blindfold, så de øvrige sanser forstærkes, og smækkene intensiveres. I forbindelse med sød afstraffelse er det nærliggende at anskaffe sig udstyr til fiksering. Hvis du er med på en omgang bondage, byder vi på både halsbånd og håndjern. Nu, hvor du alligevel står med din SM pisk i hånden og opmærksomheden rettet mod din partners bagdel, kan vi afsløre, at vi også har en samling kinky BDSM legetøj til de anale fornøjelser.

Tag dig endelig god tid!