Piske & Padler  

Varer
83 varer.

Viser 1 - 12 af 83

Piske og paddles

Lette klask eller intense pisk? Spanking kan indeholde det hele. Byt klør fem ud med pisk, flogger eller paddle og gør legen endnu mere stimulerende. I bestemmer selv om redskaberne skal bruges til kærlige smæk eller hårde slag. Her finder du vores udvalg af piske, padler, ridepiske og spanskrør. Mange mænd og kvinder drømmer om dominans og underkastelse, og netop piske og paddles er perfekte til denne type sexleg. Både piske og paddles efterlader en let prikkende hud, som bliver ekstremt følsomt, og giver liv til frække eksperimenter i og uden for sengen.

Vil gerne i gang - hvad vælger vi

Opgrader klør fem til en pisk med det samme. Tag evt. et blindfold og et par håndjern med i soveværelset og lad legen begynde i ægte Christian Grey stil. Udforsk din glæde og muligheder med at blive stimuleret af piskeslag og ordentlige klap med paddles. Frækt ikke? Hvis man gerne vil i gang med både piske og paddles, så anbefaler vi at man køber en mindre udgave til at starte med og så bygger man på. 

Som ny Dominant er en padle eller ridepiske nemmest at håndtere. Det er et stift redskab og man kan ramme præcist.

Men er modtageren ny, så vil vi ikke anbefale en padle eller ridepiske. Da slaget er meget kontant og kan være svære at håndtere. De fleste submissive, altså modtageren, kan nemmere tage imod slag fra en blød flogger. Har vil vi klart anbefale fx Mrs Green.

Her hos Erotic in Motion har vi også flere startsæt til begyndere med lidt mindre piske, så i kan starte lidt blidt ud. Der er ikke noget ved at skulle være gul og blå efter første gang med spanking. Nu skal vi heller ikke skræmme dig helt væk før du overhovedet er startet.

Hvis ens piske ikke skulle være gode nok til at opfylde dine krav med at udløse nydelses smerter på kroppen, så findes der også enkelte læderfloggere og plastpiske, som er meget effektiv i at sørge for en pirrende smerte på huden. Det sørger også tit for, at det efterlader nogen tydelige og spændende mønstre på en selv eller på ens partner, som man fik lov til at piske.

Forskellige piske

Piske er enormt populære indenfor S/M og bondage-verdenen. Piske fås også i mange forskellige varianter og i mange forskellige materialer. Alt fra læder, plastisk, silikone og mange flere. Piske fås både som "ridepiske", dvs. med et langt skaft med en stykke stof eller læder for enden til pisk.  Man kan også få piske med mange "haler". Dvs. et skaft der er forbundet til en masse strimler, der sammen kan svirpe din partners krop, men også føles enormt dejligt og pirrende, når de glider henover huden, disse kaldes floggere og de mange strimler, kaldes snerter. Snerterne kan fåes i mange forskellige materialer, tykkelser, tyngder m.m. som alt sammen giver forskellige virkninger. For de mere hardcore S/M-fans, kan man også få piske, der har metalkæder for enden. Disse kan virkelig mærkes, og anbefales kun, hvis man er øvet indenfor piskning, kender sin egen smertetærskel og har aftalt grænser med sin partner på forhånd.

Min pisk slår ikke hårdt nok

Hvis du som mange andre er blevet frustreret over at din pisk ikke slår ham eller hende hårdt nok, så kan det være at du er klar til næste step. Næste step er paddles og de kan slå virkelig hårdt og slagfladen kan være præget af ikke just rosenblade og sød musik. Derfor skal de også bruges med største omhu. Men hvis pisken bare ikke fungerer mere og du er klar til at straffe din partnere, eller måske selv klar til at blive straffet hårdere, så er en paddle måske noget for dig.

Diskret levering af piske og padles

Når du bestiller sexlegetøj hos os, sender vi altid din pakke helt diskret, i en kedelig brun kasse uden logo. Det betyder nemlig meget for os at du kan bestille din pakke fuldstændigt anonymt, uden at naboen skal vide hvor den er fra. Derfor vil der også stå Lei Trading på kontoudskriften og som afsender.

Du finder et bredt udvalg af forskellig piske, floggere, padles, ridepiske og spanskrør på vores side, og der er med garanti også noget til dig. Er du i tvivl om noget, eller har andre former for spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig bedst muligt.