Bondage Reb & Tape  

Varer
24 varer.

Viser 1 - 12 af 24

Bondage & fiksering åbner døre til nye frække lege

Er en fræk bindeleg noget af det, der virker allermest pirrende på dig? Så kan du finde alt til bondage her på siden. Vi forhandler naturligvis bondage reb, som kan bruges til både SM sex og til eksempelvis japansk bondage. Du kan desuden finde bondage tape, som er særlig god, hvis du er ny i denne verden og lige skal lære, hvordan bondage egentlig fungerer.

Hvad er bondage & fiksering?

Bondage er en seksuel og pirrende oplevelse, der som ofte indebærer en form for binde udstyr. Navnet kommer ud af BDSM, som har alle de fire områder. Bondage er altså blot ét af elementerne i BDSM universet. Det er typisk her du starter første gang. Det er vigtigt, at begge parter er med på, hvad legen kan give, og at I sætter grænserne sammen. 

Det handler i bund og grund om dominans og underkastelse, der giver tilfredsstillelse for begge parter. Det er en spændende verden for mange, der kan bruges til at skabe en større intimitet i forholdet. Start stille ud og bliv forelsket i den pirrende form for sex. 

Hvor skal man starte?

Er du helt ny i verdenen inden for bondage sex, kan det være en fordel at starte ud med bondage tape frem for reb. At binde sin partner ordentligt med reb kan faktisk være en noget udfordrende opgave, og derfor er det en fordel at starte med bondage tape i stedet. For at en bindeleg skal være en god oplevelse for begge parter, skal den fikserede part gerne bindes godt fast, men naturligvis uden, at det bliver farligt. Det kan det i værste fald blive med reb hvis det ikke udføres korrekt.

Bondage reb til japansk bondage

Ud over at reb ofte bruges i forbindelse med BDSM sex, gælder det også, at et sådant kan bruges til japansk bondage. Japansk bondage, som også kaldes shibari eller kinbaku, er nærmere en kunstform, end det er en del af BDSM sexuniverset. Japansk bondage behøver faktisk slet ikke at have seksuel karakter, da det centrale er de smukke bindemønstre, der her laves med bondage reb.

Når det kommer til japansk bondage vil vi klart anbefale dig/jer at deltage i nogle af de mange workshops som der er i de danske BDSM og reb foreninger og klubber rundt om i landet. Da man desværre hurtigt kan komme til at gøre skade på sin partner, hvis man ikke ved hvad man laver. Kink Club i Skive afholder en del workshops omkring bondage.


Når du er blevet øvet i at binde både smukke og stærke knuder, kan du overveje at kigge på en suspension ring, som din partner kan hænges op i. Her er det naturligvis særligt vigtigt, at I hele tiden har sikkerheden for øje, så ingen kommer til skade. Indtil I eventuelt vil prøve kræfter med en ring, fungerer eksempelvis en sengegavl glimrende til fiksering.

Vi er her for at hjælpe dig

Uanset om I har prøvet bondage et par gange eller flere, har vi udstyret til jer. Er der noget I er i tvivl om, eller har I andre spørgsmål til bondage, skal I ikke være bange for at kontakte os. Der findes ingen dumme spørgsmål. Så tøv ikke med at stille hvad end du har af spørgsmål. Vi vil med glæde hjælpe, både over telefon, mail eller i vores butik i Skive