Gag  

Varer
37 varer.

Viser 1 - 12 af 37

Gør legen ekstra kinky med en gag ball

Elsker du også pirrende og kinky dominanslege, hvor du kan dominere din sexpartner og få fuldstændig kontrol over hans eller hendes nydelse? Så kender du sikkert allerede til gagballs. Hvis ikke, så er det på tide, du finder ud af det, for mundknebler er et af de frækkeste stykker sexlegetøj til BDSM og dominanslege.

Gag balls - Hvilken skal man vælge?

En gagball eller ball gag er en knebel, hvor mundstykket er formet som en bold. Er du ny på området, kan du med fordel vælge en gagball med huller i, så du fortsat har nemt ved at trække vejret. Er du mere erfaren, kan du lege med helt lukkede gagballs. Fælles for alle ballgags er, at de fratager dig muligheden for at snakke, hvilket kan virke pirrende på både dig og din partner. Derudover så kommer din partner næsten med sikkerhed til at savle. Man mister ganske enkelt kontrollen over dette, når munden bliver spilet op af gagballen, og det kan på én gang virke både ydmygende og ophidsende. Dertil kommer, at det afhængig af størrelsen kan være meget ubehageligt at have en ball gag i, da den holder munden fuldkommen åben – typisk i længere tid ad gangen.

Vi har flere forskellige gags at vælge imellem. Vores mest populære gag ball er, BAD KITTY silikone ballgag.

Derudover så har vi også andre typer, hvor selve delen der puttes i munden ikke er en kugle, men i stedet har en anden form. Andre er med seletøj til hovedet, hvis man vil have den helt fastbundne følelse, som i kødben gag, kødben med hovedbeklædning og med maske og gag balls i én.

Som du hurtigt ser, så findes de i forskellige varianter, og forskellige grader. Derfor findes der også en, der passer til dig/jer. Er I ikke så langt i jeres BDSM lege, så start ud med en af vores gode begynder gag balls.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, som du finder her på siden, eller andet steder i vores store sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål i forhold til specifikke produkter, anbefalinger og meget andet.