Nylonstrømper og hofteholdere  

Varer
40 varer.

Viser 1 - 12 af 40

Frække selvsiddende strømper til enhver lejlighed

Der findes simpelthen ikke noget mere sexet end følelsen af at have et par sexede og elegante strømper på. Smukke strømper får benene til at stråle af femininitet og kvindelig styrke – og synet af et par selvsiddende strømper eller hofteholdere kan få enhver partner til at savle. Både nylonstrømper eller nylonstrømpebukser - materialet er vidunderligt blødt, fint og smyger sig om kroppen. Hvis du lige mangler den sidste detalje, der kan fuldende dit frække outfit? Så bør du overveje et par flotte strømper, der f.eks. kan bruges sammen med en forførende kjole, et smukt sæt undertøj eller et af vores frække kostumer. Her finder du både de selvsiddende frække strømper, netstrømper og strømpebukser, så kan du helt sikkert finde et par strømper uanset hvad du leder efter. 

Selvsiddende strømper er meget feminine og fine. Nylonstrømperne minder om nylonstrømpebukserne, men de stopper på midten af låret. De er mere lette og luftigere end strømpebukser og egner sig perfekt til, at bæres under kjoler om sommeren. Hvis du bærer et par selvsiddende strømper under en kjole med slids, der gør at man kan se kanten af strømpen, bliver din partner vild i varmen.

Alle vores selvsiddende strømper har lækre detaljer der giver et unikt og eksklusivt look, de er udført i høj kvalitet og er behagelige at have på.