Sexmøbler  

Varer
6 varer.

Viser 1 - 6 af 6

Vælg sexmøbler i høj kvalitet

Er du på udkig efter hjælpemidler, som kan give dit og din partners erotiske liv lidt mere va va va voom? Så bør du overveje en love swing eller måske bare et praktisk ophæng, der yder den rette support, når samlejet skal foregå andre steder end i dobbeltsengen.

Denne type hjælpemidler finde du under kategorien ”sexmøbler”. Og hvis du aldrig før har hørt om denne type sexlegetøj til par, bør du læs med i det følgende.

 

Hvad er sexmøbler?

Sexmøbler er en fælles betegnelse for møbler, som anvendes til seksuelle udfoldelser. Selv om der er en vis BDSM vibe over eksempelvis sexgynger eller laklagner, anvendes denne type erotiske hjælpemidler ikke nødvendigvis udelukkende i forbindelse med denne aktivitet. Sexmøbler kan sagtens bruges til fri erotisk leg – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser!

Nedenfor kan du læse mere om de sexmøbler, vi tilbyder her i shoppen, og samtidig blive klogere på, hvordan man anvender disse aggregater.

 

Sexgyngen – en klassiker i flere varianter

Den smarte sexgynge, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder, fås i en række forskellige former. Blandt andet finder du den mest almindelige type, nemlig den traditionelle Love Swing. En Love Swing monteres ved hjælp af en solid krog i loftet – husk at sikre, at dette kan holde til vægten! – og består af et metalbeslag med kæde og fjeder. Fastgjort til dette er justerbare stropper, som bærer brugeren. Med en Love Swing kan du nyde vægtløs sex i næsten ubegrænsede mulige stillinger og udforske dine dybeste fantasier. Den kræver dog en del plads, hvorfor du til den mindre bolig måske vil nøjes med den noget mindre Leg and Bum support over the door swing.

Leg and Bum support over the door swing kræver blot en solid dør, som kan bære vægten. Med denne smarte sex-slynge behøver du ikke en fastmonteret krog i loftet i dit soveværelse (hvilket kan føre til undren og uønskede spørgsmål fra gæster). Leg and Bum support over the door swing kan justeres for den perfekte pasform og monteres hurtigt på en solid dør.

 

Gør sexlivet mere vådt med et laklagen

Hvis du og din partner er fans af glidecreme, massageolie og andet, som hurtigt kan grise dobbeltsengen til, er et laklagen med sikkerhed en fantastisk løsning for jer. Smid laklagenet over madrassen og slip jeres vildeste fantasier løs.

Laklagenet er super nemt at rengøre, og dermed endog særdeles hygiejnisk. Kan også anbefales, hvis hun er en squirter!