Vibrator til G-punktet  

Varer
29 varer.

Viser 1 - 12 af 29

Kom i den syvende himmel med en G-punkts vibrator

Før i tiden var de fleste vibratorer udformet som en traditionel fallos – lige med en svag bue. Den dag i dag er de fleste producenter af sexlegetøj dog blevet en del klogere på den kvindelige anatomi og ved, at dette ikke er den optimale facon, hvis man ønsker at opnå ren ekstase.

Derfor ligner mange vibratorer den dag i dag ikke just penisser, men kommer i mange forskellige designs. Du kan for eksempel vælge en såkaldt rabbit vibrator, som har en ekstra arm, der kan stimulere klitoris. Eller du kan gå efter en af de moderne G-punkts vibratorer, som er designet til at ramme det helt rigtige sted for den maksimale nydelse.

 

Hvad er en G-punkts vibrator?

En G-punkts vibrator er et stykke sexlegetøj, som er designet specifikt til at stimulere G-punktet – et blødt, fortykket område af væv cirka syv til ti centimeter inde i skeden på den forreste del af skedevæggen.

Der er delte meninger om G-punktets eksistens. Nogle eksperter ud i anatomi hævder, at der ikke er tale om et bestemt sted eller en form for ”magisk knap”, som automatisk udløser seksuel nydelse, men snarere en zone af varierende størrelse på skedens forvæg, som kan være mere eller mindre følsom de enkelte individer imellem.

Uanset hvad beretter mange kvinder om oplevelsen af ekstra glæde, nydelse og endda orgasme i forbindelse med stimulering af G-punktet. Derfor er G-punkts vibratorer blandt de mest populære former for sexlegetøj den dag i dag.

Vævet i G-punktet – eller G-zonen – svulmer op og øges i størrelse ved stimulering. Men G-punktet kan være svært at nå. Derfor er en G-punkts vibrator udformet med en krumning, som gør det nemmere at ramme det helt rigtige sted. Denne form for vibrator fås samtidig ofte med tekstur eller riller, der kan forstærke fornemmelsen og øge nydelsen.

 

Vælg den rette G punkts-vibrator

Selv inden for denne relativt snævre kategori af erotiske hjælpemidler findes store variationer. Når du står for at skulle vælge en G-punkts vibrator, er det således en god idé på forhånd at danne et billede af præcis, hvad det er, du ønsker. I det nedenstående kan du læse om et par af vores personlige favoritter.

Den super lækre Sunray – Air Pulse + G Spot Vibrator fra det anerkendte sexlegetøjsfirma Satisfyer udmærker sig ved både at være anatomisk og ergonomisk – det vil sige let at bruge. Denne G-punkts vibrator er udfærdiget i lækkert, naturtro silicone og vil med sikkerhed give fuld tilfredshed for pengene.

Et andet alternativ fra Satisfyer er Hot Lover – Heating Vibrator, som også er udrustet med klitorisvibrator.