Olie & Creme  

Varer
22 varer.

Viser 1 - 12 af 22

Glidecremer og olier

Du finder dem i forskellige udgaver, bl.a. vandbaseret, silikonebaseret, lystforstærker og dem med smag. Der er utrolig mange fordele i at bruge smørelse, når man skal have sex. 

Olier og cremer dækker i virkeligheden over nogen af de vigtigste elementer, nemlig glidecremer, som stort set altid anvendes sammen med sexlegetøj eller under sex, men også massageolier til intime øjeblikke og forspil.

Oplev forbedret seksuel nydelse når I har sex eller når I bruger sexlegetøj sammen, ved at bruge glidecreme. Glidecreme findes både som vandbaseret og silikonebaseret, alt efter formålet. Hvis I skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj anbefaler vi at I vælger en vandbaseret glidecreme, da det gør rengøring af sexlegetøjet nemmere og desuden ikke er skadeligt for jeres legetøj.

Hvis I er sammen og hvis udforsker hinandens erogene zoner bagtil er de silikonebaserede glidecremer derimod en fordel, fordi det har ekstra lang glideevne. 

Opnå større nydelse

En glidecreme er ikke kun til dem, der har problemer med intim tørhed. Her er den naturligvis en livredder, men en glidecreme kan så meget mere og andet end bare at fugte. Den kan nemlig gøre, at du kan opnå en endnu større nydelse. 

Lige meget om du skal forkæle dig selv lidt ved brug af sexlegetøj eller uden. Eller om din partner skal give dig en ekstra stimulerende tur på lagnerne, så er glidecreme altså en god lille hjælper. 

Alt føles bare ekstra lækkert, når du kan nyde den ekstra glatte og glidende effekt, som en glidecreme kommer med. Husk altid at tjekke hvilken glidecreme du skal bruge hvornår. Så får du den bedste oplevelse med dit fortrukne glidemiddel.

Find den rigtige glidecreme

Set fra det store perspektiv findes der tre typer af glidecreme man vælger mellem: silikonebaseret, vandbaseret, og glidecreme til anal stimulation. Under disse findes så underkategorier som eksempelvis økologisk glidecreme. Der er nok at kaste sig over, men de har fornuftigvis forskellige eksistensgrundlag. Silikonebaseret er et fremragende valg, hvis man er til nogen form for massage. Det tørrer ikke så nemt ud og er mærkbart blødere at bruge, hvilket gør den ideel til samleje. En vandbaseret er ofte det oplagte valg, grundet dens mange muligheder. Den er lavet, så den efterligner kvindens naturlige safter mest muligt, og den bruges til både solo leg, samleje, og sexlegetøj – især sexlegetøj af silikone vil fungere rigtig godt hertil.

Slutteligt findes anal glidecreme. Denne bruges selvsagt til anal leg og sex, da den har en rigtig fed og durabel karakter, som anale oplevelser kræver, da anus ikke selv producerer naturlig smørelse.