Dobbelt Dildo til veninder  

Varer
5 varer.

Viser 1 - 5 af 5

Frækt, frækkere, dobbelt dildo!

Skal lagengymnastikken peppes lidt op med et stykke sexlegetøj – og gør det ikke noget, at det er lidt ekstra frækt? Så kan du og din eventuelle partner med stor fordel tage et kig på en af de mange spændende dobbelt dildoer.

 

Hvad er en dobbelt dildo?

En dobbelt dildo er en bøjelig dildo – som regel udformet som en naturtro udgave af en penis – med hoved i begge ender. Krumningen på en dobbelt dildo kan variere fra model til model, men hovedtanken bag de frække dobbelt dildoer er den samme: En dildo som kan benyttes af to personer på én og samme tid, eller som kan bruges til såvel vaginal som anal stimulation.

Nogle dobbelt dildoer har hoveder i to forskellige størrelser, og længden på en dobbelt dildo kan variere en del, ligesom disse dildoer fås i både kraftige og slanke udgaver. Du kan vælge en dobbelt dildo i en strap on version, som kan monteres på et harness, der fastgøres om livet. Og du kan også finde en dobbelt dildo, der er designet som ét langt skaft stort set uden krumning.

Denne type dobbelt dildo uden krumning kan benyttes i forbindelse med scissoring. De mere krumme af slagsen kan bruges i avancerede stillinger eller til simultan anal og vaginal penetration. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsen af dette stykke sexlegetøj!

 

Hvordan bruges en dobbelt dildo?

Som nævnt oven for er der mange anvendelsesmuligheder for dobbelt dildoen. Du kan bruge den til at penetrere både dig selv og din partner på samme tid, eller du kan bruge den i forbindelse med onani, hvis du godt kan lide at stimulere dig selv både analt og vaginalt.

En dobbelt dildo kan bruges af såvel homoseksuelle som heteroseksuelle par, og den er samtidig ideel, hvis I har gang i en fræk trekant. Og så kan en dobbelt dildo sætte lidt ekstra kulør på venindeaftenen, hvis stemningen bliver særligt hot!

 

Hvilke slags dobbelt dildoer findes der?

Markedet for dobbelt dildoer er ganske varieret, og der findes som beskrevet mange forskellige variationer over dette tema. Her hos Pleasure kan vi præsentere et lille, men velassorteret udvalg af dobbelt dildoer i høj kvalitet udført i de bedste materialer og med masser af anvendelsesmuligheder.

Double Dong Overlap 02 er et eksempel på en dobbelt dildo, som kan bruges til simultan anal og vaginal stimulering på grund af sin kraftige krumning. Her får du en god og solid dobbelt dildo i mellemtykkelse.

Med Kiotos Cox Flesh 026 kan du og din partner eller veninde rigtig hygge jer. Den 45 centimeter lange dildo skal nok give jer begge fuld tilfredsstillelse!