Vibrator der er Genopladelig  

Varer
50 varer.

Viser 1 - 12 af 50

Vælg en genopladelig vibrator og undgå besvær med batterier

Den elektriske vibrator har rødder langt tilbage i tiden. Dens forgænger var det legendariske stavmassageapparat, som officielt var designet til at løsne op for spændinger i nakke og skuldre, men som i virkeligheden blev brugt til at give andre former for ”forløsning”.

Inden for de seneste årtier har fænomenet ”vibrator” udviklet sig eksplosivt, og den dag i dag findes vibratorer til kvinder i et hav af forskellige udformninger.

Det står ingen steder hugget i sten, at en vibrator eller en dildo skal være formet præcis som en penis. Producenter af sexlegetøj har fået øjnene op for kvinders varierende behov. Der er derfor gået prestige i at designe vibratorer, som er både æstetiske og ergonomiske, og som fås i faconer, der er tilpasset den kvindelige anatomi.

Samtidig fås vibratorer anno 2023 med et hav af forskellige muligheder for indstilling og justering. Du kan vælge imellem flere forskellige hastigheder, styrker og vibrationsmønstre, og mange vibratorer styres via fjernbetjening eller app, hvilket gør dette erotiske hjælpemiddel meget mere brugervenligt.

 

Maksimal nydelse med en genopladelig vibrator

Endelig behøver du ikke længere at frygte, at din vibrator løber tør for batteri uden, at du har nye af slagsen på lager. Du kan nemlig bare investere i en genopladelig vibrator, som kan oplades ved hjælp af stikkontakten – ganske som en mobiltelefon!

Mange af de kendte brands så som for eksempel Satisfyer og Pretty Love leverer genopladelige vibratorer, og de findes i flere forskellige udgaver. Uanset hvilken udformning du vælger, kan du være sikker på, at en genopladelig vibrator fra Pleasure lever op til alle sikkerheds- og kvalitetsmæssige krav og standarder.

 

Vælg den rette genopladelige vibrator

Som nævnt findes genopladelige vibratorer i flere forskellige udformninger. Den klassiske Wand model er stadig en sand bestseller – tjek for eksempel Satisfyer Wand-er Woman, som er blandt de mest populære i kategorien. Her får du en lækker massage, som kan bringe dig til ekstasens top på få minutter – så måske du slet ikke får behov for en genopladning lige med det samme!

En anden populær vibrator, der kan genoplades, er Pretty Love Broderick - Bendable Rabbit Vibrator. Her får du en avanceret rabbit vibrator med G punkt stimulation og hele tolv forskellige vibrationsmønstre.

I samme genre finder du Aphrodisia - Indulgence Elated Rabbit, som med sine 23 centimeter giver dig masser af bang for the bucks. Og endelig kan du, hvis du er i markedet efter noget mere enkelt, tjekke Pretty Love Burke, som er en vibrator i et super smooth design.