PRETTY LOVE BRODERICK - BENDABLE RABBIT VIBRATOR

Producenter:

BRODERICK er en fræk G-punkt OG rabbit-vibrator i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med hele 12 pirrende vibrationsmønstre som man nemt kan klikker sig igennem, finder man hurtigt ens foretrukne.

439,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Nyd en vibrerende stimulering af både klitoris og G-punktet med den fantastiske Broderick Rabbit vibrator fra Pretty Love. Vibratoren har den klassiske lille kanin med øre, der forkæler klitoris, samtidig med at et let buet dildoskaft rammer og stimulerer G-punktet. 

Vibratoren er nem at holde på, og følger den kvindelige krops kurver og former. Dens overflade er fløjlsblød og føles utrolig lækker imod huden.

Med en Broderick rabbit vibrator får du et brugervenligt sexlegetøj i høj kvalitet. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone. Dette er et materiale af høj kvalitet, der er fuldstændig sikkert at bruge i tæt kontakt med din følsomme intimhud.

Dertil er materialet meget blødt. Det vil derfor føles skønt, når den vibrerende og silkebløde overflade føres over klitoris og indføres i vagina. Dildoen er ligeledes lavet med en ekstra god fleksibilitet. På den måde kan du vinkle dildoen, så dit G-punkt rammes helt perfekt.

For at opnå den bedste oplevelse med dette produkt så vil vi anbefale at bruge en glidecreme sammen med den. Se vores udvalg her.

Størrelse: Ø 3.5 x 18 cm.
Vægt: 360g
Power: USB genopledelig
Waterproof: ja
Material: Silicone
G-punkt rabbit vibrator