Bedre sex  

Varer
9 varer.

 • Med de silkebløde kugler kan du let træne musklerne i dit underliv, hvilket både forstærker sensitiviteten, forhindrer inkontinens og giver dig større sexlyst. Bækkenbundstræning anbefales desuden af både gynækologer, jordemødre og sexologer.  Ø 30 mm

  129,00 DKK
 • Kærlighed ved første berøring, bolden er 100 procent indkapslet med silikone af medicinsk kvalitet, har en meget behagelig fornemmelse, er vandtæt, lette at rengøre og lydløse under brug, hvis ikke en lille stønnen undslipper dine egne læber hist og her. Det er en ekstraordinær oplevelse at forkæle dig selv som en geisha hver dag. Ø 40 mm

  99,00 DKK
 • Miu miu er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK
 • Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

  299,00 DKK

Viser 1 - 9 af 9

Meget bedre sex med de rette hjælpemidler

Drømmer du om at sætte lidt ekstra kulør på dine erotiske udfoldelser? Så er der hjælp at hente på det omfattende marked for sexlegetøj.

Inden for de seneste år har dette marked oplevet et veritabelt boom, både når det handler om variation og teknologisk udvikling. Sexlegetøj anno 2023 er på alle måder lysår fra de dildoer – dengang kaldet ”jomfrutrøstere” – og oppustelige sexdukker, som udgjorde udvalget for blot få årtier siden.

Den dag i dag finder du rigtig mange forskellige erotiske hjælpemidler og sexlegetøj til kvinder, mænd og par – remedier, som på alle måder kan føre til bedre sex, uanset om man er single eller i et fast parforhold. Du kan vælge og vrage iblandt en bred selektion af vibratorer, onaniredskaber og sexmaskiner, ligesom du kan finde aggregater, som kan gøre sexlivet bedre, selv om du har personlige problemer dermed.

 

Bedre sex med de rette hjælpemidler

Både mænd og kvinder kan have fysiske problemer, som kan gå ud over sexlivet. For mænd gælder især, at erektil dysfunktion – også kaldet rejsningsbesvær – kan påvirke de erotiske udfoldelser. Til dette formål findes særlige hjælpemidler så som for eksempel penisringe og penispumper, som kan hjælpe med at opnå – og bevare – en fuld erektion i hele samlejets længde.

Mange kvinder oplever i perioder tørhed i skeden. Dette kan skyldes mange faktorer, eksempelvis stress, hormonel ubalance i forbindelse med menopause eller graviditet, sygdom eller medicin. Denne problematik kan afhjælpes med en god glidecreme, selvfølgelig ledsaget af grundigt forspil.

 

Kegeltræning for bedre sex

Et andet problem, som kvinder kan opleve, er slaphed i skeden samt manglende elasticitet i mellemkødet. Nogle kvinder kan have meget svært ved at genoptage sexlivet efter en fødsel, fordi vævet bliver slapt. Derved mindskes følsomheden både for manden og kvinden. Og er mellemkødet samtidig præget af arvæv, hvorved det kan blive uelastisk, er der ikke meget ved et samleje.

Her i shoppen finder du et stort udvalg af remedier til Kegel-træning. Med et sæt bækkenbundskugler som for eksempel Pretty Love - Kegel Tighten Up 2 kan du genoptræne bækkenbunden og skedevæggen til ungdommens stramhed. På den måde vil du kunne genvinde lysten til sex og erotisk samvær og samtidig genfinde glæden og nydelsen derved.

Bækkenbundskugler fås også med indbygget vibrator. Vibrationerne stimulerer musklerne og vævet, så træningen bliver endnu mere effektiv. Bruger du Nalone Miu Miu Kegel-kugler med indbygget vibrator på regelmæssig basis, vil du hurtigt kunne genoptræne musklerne i skeden – til din egen og din partners store fornøjelse!