Varer
9 varer.

Viser 1 - 9 af 9

 • Med de silkebløde kugler kan du let træne musklerne i dit underliv, hvilket både forstærker sensitiviteten, forhindrer inkontinens og giver dig større sexlyst. Bækkenbundstræning anbefales desuden af både gynækologer, jordemødre og sexologer.  Ø 30 mm

  129,00 DKK
 • Kærlighed ved første berøring, bolden er 100 procent indkapslet med silikone af medicinsk kvalitet, har en meget behagelig fornemmelse, er vandtæt, lette at rengøre og lydløse under brug, hvis ikke en lille stønnen undslipper dine egne læber hist og her. Det er en ekstraordinær oplevelse at forkæle dig selv som en geisha hver dag. Ø 40 mm

  99,00 DKK
 • Dobbelt bækkenbundskugler som er ideel til bækkenbundstræning. Kuglerne er velegnet til at stimulere dine muskler i bækkenbunden. Bækkenbundskuglerne påføres glidecreme og indføres forsigtigt op i skeden. Sensitiviteten forstærkes og det giver dig en øget sexlyst.

  199,00 DKK
 • Miu miu er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK
 • Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

  299,00 DKK

Viser 1 - 9 af 9

Bedre sex  

Bedre sex og hjælp her til

Her finder du vores store udvalg i tilbehør til bedre sex i form af elskovskugler og bækkenbundskugler til vaginaltræning. Vi har alt hvad du skal bruge til at peppe dit sexliv op, eller blot få endnu mere nydelse og tilfredsstillelse.