Tilbud!
LoveBotz Pro-Bang

LoveBotz Pro-Bang -Sexmaskine med Fjernbetjening

Vores LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine er din billet til en verden af intens nydelse. Denne bærbare, kraftfulde maskine er designet til at tilfredsstille alle dine behov - både i håndholdte lege og monteret på gulvet.

2.999,00 DKK inkl. moms

-600,00 DKK

3.599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine: Din Partner i Intens Nydelse

Dyk ned i en verden af intense fornemmelser med vores LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine. Denne maskine er udstyret med fem hastigheder og op til 240 bevægelser i minuttet, der leverer kraftfulde, stødende bevægelser for at tilfredsstille dine dybeste lyster.

Designet til alsidig leg

LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine er designet til at være så alsidig som dine fantasier. Med fire aftagelige sugekopper til maskinens ben kan den monteres på de fleste faste og glatte overflader, når du vil fornøje dig håndfrit. Maskinen kan betjenes manuelt eller via den trådløse fjernbetjening, hvilket gør den perfekt til både solo- og parleg.

Udskiftelig Dildo for Ekstra Nydelse

Denne sexmaskine leveres med en livagtig dildo, men du kan bruge enhver Vac-U-Lock dildo fra dit lager. Uanset om du vil have noget større, mindre, glattere eller mere tekstureret, kan LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine tilpasse sig dine behov.

Nem at vedligeholde

Efter brug er det nemt at holde din LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine ren. Tør blot maskinen over med en fugtig klud eller brug en sexlegetøjsrens. Dildoen kan vaskes med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens.

Med vores LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine, kan du tage dit sexliv til nye højder. Denne maskine er mere end bare sexlegetøj - det er en invitation til at udforske, eksperimentere og nyde. Tag kontrol over din fornøjelse med LoveBotz Pro-Bang Sexmaskine fra vores SM-shop.