Vibrator  

Varer
104 varer.

Viser 1 - 12 af 104

Vibrator i mange former

En vibrator er et uundværligt stykke sexlegetøj. Uanset hvilken type du vælger, ender du altid med den mest pirrende og intense orgasme. Vi har naturligvis mange forskellige slags vibratorer indenfor alle kategorier. Og der er en god grund til, at der er lavet så mange forskellige former for vibrerende sexlegetøj. De er alle udformet på forskellige måder så de passer til lige den af de 7 kvindelige orgasmer som du nu foretrækker.

Her er både vibratorer som er kraftige, konstante, svage og/eller pulserende.

Når du har sex med en partner, så kan du for eksempel bruge en mini vibrator, som giver diskret stimulator. De små modeller ligger ofte godt i hånden og de intense ydre vibrationer kan være til gavn for begge parter, når I har gang i de hede stunder i soveværelset.

Rabbit Vibrator

En begynder vibrator som du måske kender. Det er nemlig den berømte Rabbitvibrator. Vibratoren blev først lavet i Japan, da det var ulovligt at lave og sælge sexlegetøj der havde form og design som en penis og derfor lavede de kreative japanere dildovibratorer der lignede dyr i stedet, for at omgå reglen. Dette førte til et af de mest kendte og mest benyttede former for vibratorer i verden – kaninen. The rabbit blev for alvor sat på sexlegetøjets verdenskort da den var med i et afsnit af ”Sex and the city” og derefter er den ”søde og uskyldige” kanin blevet lavet i mange forskellige versioner.

Dildo Vibrator

En sikker vinder indenfor vibratorer til begyndere er dildovibratoren. En dildovibrator er som navnet antyder en dildo, der kan vibrere. De fleste dildovibratorer stimulerer dig indvendigt og er lavet til at stimulere dig så meget som muligt. De fleste didlovibratorer er lavet til at stimulere dit indre g-punkt, der sidder 4-6 cm oppe i skeden. Når g-punktet stimuleres kan du få nogle af de mest intense orgasmer. Er du begynder, er det en god idé at finde en dildovibrator der ikke er for stor, men som stimulere dit g-punkt.

Wands

En anden form for vibrator på markedet er wands. Disse ”magiske” vibratorer er en form for massageapparat, der er yderst velegnet til ømme skuldre og nakke, men også har den fordel at den er rigtig god til stærk stimulering af klitoris og andre erogene zoner på kroppen. En wand er udelukkende til ekstern brug og er ofte en del større, da motoren er større, da vibrationerne er mere kraftige og er til dig, der godt kan lide gode og kraftfulde vibrationer, der kan stimulere hele din krop. Ideen med en wand er at den vibrere kraftfuldt og har et meget bøjeligt hoved, der kan ramme lige der hvor det føles bedst. Wands kan både være trådløse og med ledning.

Hurtig og diskret levering af vibratorer

Vi håber du nu er blevet meget klogere på, hvilken vibrator du skal vælge. Du kan selvfølgelig også tage en af hver. Man kan aldrig få for mange vibratorer, uanset om det er til sololeg eller sammen med en partner. 

Ligegyldigt, hvilket produkt du måtte vælge, er du garanteret 100% professionel og diskret behandling af din ordre hos Erotic in Motion Shop. Vi sender din ordre samme dag som den bestilles, forudsat vi modtager din ordre før kl. 17.00, og din pakke vil være 100% diskret pakket så det kun er dig som kender til det frække indhold, ligesom det ikke vil fremgå på dit konto udtog at du har handlet sexlegetøj.