Dildo i Glas  

Varer
12 varer.

Viser 1 - 12 af 12

Glas dildo - Æstetisk flot og utrolig mange legemuligheder

Der er rigtig mange, der bliver lidt skræmte af tanken om en glas dildo. For glas kan jo knække, gå i stykker og dermed splintres. Glassplintre det er jo ikke ligefrem noget, man har lyst til, at der skal i nærheden af de intime dele. Hærdet glas gør det helt sikker at bruge en glasdildo

Alle de glasdildoer vi har i vores sortiment her på Pleasureskive.dk, er udført i hærdet glas. Det vil sige, at det er helt sikkert at bruge dem.

Glas dildo er perfekt til leg med varme og kulde

En glas dildo giver dig også mulighed for at lege med temperaturer. Du kan nemlig nemt køle en glas dildo ned eller varme den op for en ekstra pirrende stimulation. Hvis du gerne vil køle din glas dildo ned, kan du lægge den i fryseren eller køleskabet til afkøling. Efter 10 minutter burde den være klar, men tjek altid temperaturen på din arm, inden du går i gang. Er du mere til en hed stimulation, kan du varme din glas dildo op ved at lægge den i en skål med varmt vand. Lad den igen ligge i 10 minutter, og tjek temperaturen på din arm, før du lader dildoen komme i kontakt med dine intime dele. Uanset om du er til kold eller varm stimulation, får du rig mulighed for at eksperimentere med en glas dildo.

Glas dildo har mere tyngde

Glas dildoen har en anden og noget større tyngde end den traditionelle dildo. Det kan med fordel udnyttes til at skabe en mere intens stimulation, uden at du behøver trykke dig en seneskedehindebetændelse til, når du bruger dildoen. Glas dildoen er også et oplagt valg, hvis du lider af gigt i fingrene.

Glas dildoer er allergivenlige

Kontra en almindelig dildo er en glas dildo meget hygiejnisk! Alle vores produkter på denne side er allergivenlige og phthlatfrie samt ekstra behagelige mod huden. Derudover er den robust med en god vægt, hvilket betyder, at du nemt kan sigte mod dit punkt, som du gerne vil have stimuleret - fx dit g-punkt.

Selve overfladen er glat og penetreringen er langt nemmere, især hvis du bruger en smule glidecreme.