Glas buttplug Deluxe

Producenter:

Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

139,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Glas buttplug til spændende varme og kolde lege

Glas buttplug i det smukke design fra Kiotos, i et næsten ubrydeligt materiale. Hvis man ikke ved bedre, så ville man tro at det blot er en lille glasskulptur på natbordet.

De fleste fans af anallege vil nok være enige om, at det er svært (måske endda helt umuligt) at blive træt af anal penetration/stimulering. MEN! Hvis du eller din partner nogensinde har haft lyst til at prøve noget ekstra, så bør du nok tage et godt kig på denne buttplug fra Kiotos.

Den store fordel ved en glasdildo er, at du kan køle eller varme den, for at skabe en ekstra pirrende effekt. Opbevar det under koldt eller varmt vand, og glasset tager temperaturen på vandet.

I allergivenligt, kropssikkert glas er denne buttplug ekstremt hygiejnisk og nem at rengøre med varmt sæbevand eller en god legetøjsplejevæske/skum. Du kommer selvfølgelig til at bruge masser af glidecreme sammen med dette og ethvert andet analt sexlegetøj, så bestil rigeligt på forhånd. Du vil blive glad for at vide, at en buttplug i glas er kompatibel med enhver type glidemiddel, du elsker.

For at holde din glas buttplug i tip-top form, skal du opbevare den forsigtigt og undgå slibende overflader, der kan ridse eller skrabe overfladen.