Varer
10 varer.

Viser 1 - 10 af 10

 • Fuck den er fræk. Kugleformet analplug der anbefales til nybegyndere. Den har en fodstop som gør den behagelig også ved længere brug. En sød lille plug med 2 geisha kugler indeni.

  169,00 DKK
 • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

  299,00 DKK
 • The Pyramid Joystick er lavet af rustfrit stål med høj ' Soft Mirror ' behandling.  Kugle-størrelser: 16, 19, 22, 25 og 28mmLængde: 135mm

  379,00 DKK
 • Vores " Jovial Anal Kit ", er det perfekte kit til de garvede indenfor analsex. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores vandbaseret glidecreme, for en bedre effekt. Kan desuden benyttes sammen med det andet sexlegetøj, fra vores sexshop. 

  359,00 DKK
 • Denne oppustelige analplug, gør det muligt selv at bestemme hvor stor en plug du vil have i dig! Samtidig kan den pustes op, efter den er påført, for at øge trykket i endetarmen! Så er du til anal - Så er dette det perfekte legetøj! Kan med fordel benyttes med vores vandbaseret glidecreme!

  139,00 DKK
 • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

  269,00 DKK
 • Ren nydelse! Alle har brug for følelsen af at blive fyldt helt ud en gang i mellem. Føler du ikke, at noget at dit sexlegetøj kan leve op til det? Så burde du opdatere din samling med denne frække Bad Kitty Anal Balloon.  Latex-ballon med håndpumpe. Kan pumpes op til 3-dobbelt størrelse. Farve: Lilla. Materiale: Latex/PVC.

  179,00 DKK
 • Som navnet antyder er denne oppustelig buttplug en sand ekspert til at udblokke den anale lystkanal. Oppustelig Anal Expert er nyudviklet, utrolig lækker og i absolut i den bedste kvalitet. Den smalle og glatte overflade gør, at den næsten glider ind af sig selv. Ved hjælp af håndpumpen kan buttplugen pumpes op til den ønskede størrelse.

  349,00 DKK
 • Den glider nærmest af sig selv! Denne dildo er lavet af transparent, pink jelly-materiale og er bøjelig i alle retninger - den er med på enhver stilling. Om vaginalt eller analt, det er helt op til dig. Den kan bruges fra begge sider - den ene ende har en tyk kugle, den anden ende fire kugler med forskellige diametre.

  119,00 DKK

Viser 1 - 10 af 10

Anal begynder  

Analt sexlegetøj til din første anale oplevelse

Leder du efter et begyndervenligt anal sexlegetøj? I denne kategori finder du sexlegetøj, der er godt at starte med, hvis du skal eksperimentere med anal stimulering for første gang.

Alt analt sexlegetøj du ser her kan bruges af nybegyndere og er i passende størrelse og kræft til nybegyndere der gerne vil prøve noget nyt.

Hvordan griber man anal sex an, som begynder?

Det vigtigst at vide som anal begynder er, at ringmusklen er til for at holde på ting, så den skal masseres før den tillader, at noget kommer ind. En finger kan være en ru fætter at få i nærheden af sin anus, så det er ikke nogen tosset idé at prøve at stimulere sig selv analt første gang med et sexlegetøj, der har en rundet og glat spids. Bare roligt, anal begynder sexlegetøj kan ikke forsvinde op i tarmen pga. en stor bund.

Generelt er det en god ide at starte med en lille anal plug og så kan du altid senere opgradere og få fat i nogle større og evt. med vibration hvis du tænder på det. Husk også altid godt med glidecreme og altid vandbaseret til dit sexlegetøj.

Tålmodighed tålmodighed tålmodighed

For en anal begynder er tålmodighed et nøgleord der skal tages alvorligt. Det tager tid at gøre ringmusklen afslappet og klar. Er du bange for at ringmusklen springer, så frygt ej. Har du gjort dit forarbejde grundigt, er der ingen fare for, at den springer.

Hygiejne er vigtig især for anal begynderen

Selv med anal begynder er hygiejne en af de helt store stopklodser for at prøve anal. Det kan både være frygten for lugt og for om man er ren nok. Det kan der tages hånd om forinden ved at bruge en anal douche, som kan finde på vores webshop. Det er en lille pumpe, som pumper vand om i anus. Husk ikke at gør det for ofte, for at beskytte og opretholde en naturlig og sund bakterieflora.