Anal begynder  

Varer
24 varer.

Viser 1 - 12 af 24

Anal sexlegetøj til begyndere

Har du et ønske om at blive introduceret for analsex? Så er det en god idé at læse med her.

I det følgende kan du blive meget klogere på, hvordan du som nybegynder træner dig op til at kunne få den fulde nydelse ud af denne erotiske leg uden at komme til skade. Og selv om vores anal sexlegetøj er placeret i kategorien sexlegetøj til ham, gælder denne guide både mænd og kvinder, som har lyst til at prøve sig frem med analsex.

 

Hvorfor vælge anal sexlegetøj til begyndere?

Der er flere gode grunde til at investere i anal sexlegetøj tilegnet nybegyndere, hvis man er helt grøn inden for denne genre. Som udgangspunkt er endetarmen ikke på samme måde som vagina designet til samleje.

Vagina er for det første mere fleksibel og udskiller samtidig sekreter, der fungerer som en naturlig form for glidecreme under samleje. Hvis du prøver at have analsex på de samme betingelser, som når du dyrker vaginalt samleje, kan du risikere flere former for skader. De mest almindelige er rifter og sprækker, der opstår som følge af friktionen, samt skader på ringmusklen.

Måden, hvorpå du kan undgå disse skader, er ved at træne muskulaturen op. Dette kan gøres ved hjælp af anal sexlegetøj som for eksempel butt plugs eller anal dildoer.

Hvis du for eksempel vænner dig til at bruge butt plugs, kan du optræne ringmusklen til øget fleksibilitet og smidighed, hvorved du forebygger skader på denne. Og så er det selvfølgelig vigtigt samtidig at bruge en god glidecreme – helst vandbaseret, så dit sexlegetøj ikke tager skade.

 

Hvilket anal sexlegetøj er bedst til begyndere?

Her hos Pleasure finder du et stort udvalg af forskellige former for anal sexlegetøj, som egner sig perfekt til nybegyndere. Du kan for eksempel starte med et træningssæt, med hvilket du kan optræne anus og bækkenbund.

Dark Droplets 3 Piece Curved Silicone Anal Trainer Set indeholder butt plugs i flere forskellige størrelser, så du gradvist kan øge belastningen uden at risikere skader. Hvis du bruger disse butt plugs til hverdag, vil du langsomt, men sikkert, kunne træne din ringmuskel til den maksimale fleksibilitet – og så bliver analsex bare meget sjovere!

En anden mulighed er Silikone Anal Perler fra det velansete sexlegetøj brand Satisfyer. Her får du et sæt bestående af to ”perlerækker” med forskellig struktur. Du kan bruge disse analperler i forbindelse med såvel onani som samleje – husk blot at være forsigtig, når du trækker dem ud.