Vibrator der er Vandtæt  

Varer
37 varer.

Viser 1 - 12 af 37

Gå glad i bad med vandtætte vibratorer

Her i det enogtyvende århundrede ved de fleste, hvad en vibrator er. Denne form for sexlegetøj til kvinder har rødder langt tilbage i tiden, men har især inden for de seneste to årtier udviklet sig nærmest eksplosivt, både når det gælder udvalg, udformninger og teknologi.

Før i tiden var kvinder hensat til enten ”jomfrutrøstere”, det vil sige dildoer fremstillet i dårlige plastmaterialer, eller de såkaldte stavmassageapparater der blev brugt til meget andet – og mere interessant – end massage af nakke og skuldre. Sidst nævnte fænomen er faktisk den designmæssige forgænger for nutidens Wand model, som den dag i dag stadig er en bestseller.

Nu om stunder findes vibratorer til kvinder i et væld af udformninger og med mange flere muligheder for at opnå den perfekte ekstase. Fabrikanterne har i den grad fået øjnene op for markedet og den efterspørgsel, der er på ergonomiske vibratorer, som matcher den feminine anatomi. Derfor er vibratorer ikke længere eksklusivt penis-formede, men fås i et hav af varianter.

Du kan desuden finde vibratorer, der kan styres ved hjælp af app eller fjernbetjening, ligesom der findes rigtig mange genopladelige vibratorer, som eliminerer behovet for konstante batteriskift. Og endelig kan du vælge at investere i en vandtæt vibrator, som du kan muntre dig med i badet.

 

Hvorfor vælge en vandtæt vibrator?

Den vigtigste grund til at vælge en vandtæt model, når du køber vibrator, er, at en sådan kan tages med i bad. Det kan være utroligt stimulerende at onanere under bruseren, og så vil man helst undgå, at vibratoren kortslutter midt i det hele.

Med en vandtæt vibrator kan du sikre dig den fulde nydelse under hele brusebadet. De vandtætte vibratorer, du finder hos Pleasure, er fremstillet af velrenommerede producenter og lever til fulde op til alle sikkerhedsmæssige krav inden for området.

 

Vælg den rette vandtætte vibrator

Her i shoppen kan du gå på opdagelse i et stort og velassorteret udvalg af vibratorer i top kvalitet. Du kan for eksempel tage et kig på det superfrække vibratorsæt Marvelous Four - Air Pulse + Vibrator Set – Multicolor fra det kendte brand Satisfyer. Sættet består af fire forskellige vibratorer, hver i sin farve, og hver især 100% vandtætte.

Går dit ønske i retning af en elegant og stilren vibrator, der er vandtæt, kan du kaste et blik på Nalone YoYo G-Spot Vibrator – den perfekte G punkts stimulator med en anatomisk korrekt udformning udført i lækkert silikonemateriale og udrustet med hele syv stimulationstilstande.