Bestseller til par  

Varer
8 varer.

 • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  149,00 DKK
 • Denne nye klitoris stimulator fra Satisfyer, forkæler din klitoris med vibrationer og trykbølger, som hurtigt sender dig direkte i klimax Denne stimulator, har som noget nyt en tilhørende APP så du kan styre den nemt og hurtigt fra mobilen.

  529,00 DKK
 • Dette sexlegetøj til par er udformet i en dejlig u-form, som er med til at tage sexlivet til nye højder for både ham og hende. Den har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer som stimulere både klitoris og g-punktet på samme tid, mens han kan nyde de frække vibrationer når han er inde i hende. Den er også vandtæt, så i kan yde den i badet.

  299,00 DKK
 • Tilbud!

  Verdens mest kraftfulde genopladelige wand! Pixey Deluxe er en banebrydende Magic Wand vibrator, der er designet til at give dig den ultimative nydelse. Med sin kraftige motor og brugervenlige interface, kan du opleve en helt ny dimension af intim leg.

  999,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

De 10 bedst sælgende sexlegetøj til par

I denne kategori finder I en top 10 liste over vores bedst sælgende produkter til par. Det er derfor en kategori, der løbende kan ændre sig. Det sker, idet vi ofte får nye varer, der hurtigt kan stryge ind på hitlisten over sexlegetøj til par.

Derfor er denne kategoriside også altid et kig værd. Siden byder på et varieret udvalg, der uden tvivl kan give jer god inspiration til, hvad jeres næste køb skal være. Det kan jo være, I opdager noget, I slet ikke selv havde overvejet. Lad nysgerrigheden styre og gå på opdagelse sammen.

Vil du kun have det bedste af det bedste? Så er det godt, du er landet her på siden, hvor vi netop har samlet vores store udvalg af bestseller-varianter til par. Vores udvalg af det bedste sexlegetøj til par indeholder noget for enhver smag, lyst og fantasi. Derudover har vi selvfølgelig sørget for, at der både er noget for de erfarne og uerfarne brugere af frække produkter, så du kan roligt gå i gang med at kigge nærmere på alle de skønne produkter.