Extremt BDSM sexlegetøj  

Varer
196 varer.

Viser 1 - 12 af 196

Extremt BDSM sexlegetøj

Her finder du det lidt mere extreme sexlegetøj til BDSM'ere.

Det er naturligt for mennesket at prøve grænser af. Mange higer efter det nye og spændende, fordi de ellers hurtigt kommer til at kede sig. Har du det ligesådan i forhold til dit sexliv? Nysgerrighed og grænsesøgning er sunde egenskaber, som du ikke skal fortrænge. Tværtimod skal du anerkende dine lyster og så vidt muligt forsøge at realisere dem. Det kan du blandt andet gøre gennem sex med frækt BDSM legetøj. Skal SM sex være ekstra kinky, foreslår vi, at I kigger nærmere på vores kyskheds sexlegetøj eller vores BDSM udstyr til elektro sex.

BEMÆRK: Har du et svagt hjerte, bruger pacemaker, er gravid eller har sart hud bør du ikke kaste dig ud i elektrosex.

Medical play -kan være alt fra blidt til extrem BDSM leg

Der findes forskellig typer af kliniklege eller medical play. Både i den blide ende men også i den mere hardcore ende af skalaen.

Wartenburg -hjulet, kan bruges selv i vaniljescener bruges til at skabe en virkelig unik fornemmelse.

Speculums - spred din partners anus eller vagina for at få et dybt kig inde i dem eller for at forberede indsættelsen af ​​et større objekt. Brug af et spekulum kan være meget visuelt stimulerende for den Dominerende og fysisk stimulerende for patienten.

Urethralsounds - stræk og stimuler urinrøret indefra for at simulere oplevelsen af ​​en penisundersøgelse eller et kateter. Vores brede udvalg af størrelser, stilarter og længder gør det muligt for dig at finde den stil, der passer præcist til din oplevelse og størrelse.

Sutur & kanyler -Dette er ikke et game man bare springer ud i. Her vil vi klart anbefale at man enten deltager i en eller flere af de workshops som laves årligt rundt om i landet i diverse BDSM foreninger og klubber. Her vil man kunne lære under trygge rammer omkring sikkerhed, hygiejne og hvordan det gøres bedst.

Her finder du mange flere redskaber