Rimba Electro Mini Buttplug -Balloon Shape (60 MM)

Producenter:

Fyldig Anal Stimulation og Elektrisk Pirrende Følelse med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG

Med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG - BALLOON SHAPE (60 MM) kan du nyde både fyldig anal stimulation og den spændende verden af elektrostimulering. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren entusiast, vil denne plug give dig en unik og intens oplevelse.

399,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG - Elektrostimulerende Anal Plug med Ballonform

RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG i ballonform er det perfekte valg for dig, der ønsker at udforske både fyldig anal stimulation og den spændende elektriske pirrende følelse. Med dens diameter på 2,5 cm og længde på 60 mm er denne elektrostimulerende anal plug velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere.

Den unikke ballonform giver en fyldig og tilfredsstillende følelse under brug. Plug'ens glatte overflade og ergonomiske design gør indsættelse og bæring komfortabelt. Udover den intense anal stimulation tilbyder denne plug også elektrisk stimulering, hvilket gør det til en alsidig og spændende tilføjelse til din samling af sexlegetøj.

RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG er designet til elektrostimulering og har bi-polar elektriske kontaktpunkter, der giver den karakteristiske elektriske pirrende følelse. For at bruge plug'en til elektrostimulering kræves en kompatibel elektrosex enhed, og det anbefales at følge producentens anvisninger om sikker brug.

Rimba elektro finder du her:

Elektrostimulering og Unik Ballonform for Intim Nydelse

Plug'ens størrelse gør den ideel til dem, der ønsker at udforske elektrostimulering for første gang, samt erfarne brugere, der søger intens stimulation. Denne kombination af anal stimulation og elektrisk pirrende følelse kan tage din intime leg til nye højder af nydelse og intensitet.