The Bear Claw Stainless Steel Scratcher

Tag springet ind i BDSM-verdenen med vores Bear Claw Stainless Steel Scratcher. Dette unikke redskab giver dig mulighed for at kradse og klore dig vej til ren ekstase, samtidig med at du opretholder fuld kontrol.

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Oplev Intense BDSM Oplevelser med Bear Claw

Dyk ned i en verden af intens nydelse og spænding med vores Bear Claw Stainless Steel Scratcher. Uanset om du er en sadist, der nyder at påføre andre smerte, eller en masochist, der søger spændingen ved denne djævelske lille enhed, er Bear Claw det perfekte eksempel på, hvad BDSM-leg handler om!

Kontrolleret Greb for Total Dominans

The Bear Claw inkluderer to fingerløkker, hvor din første finger og lillefinger passer ind. Fingrene krøller sig derefter omkring kløerne, så det kan bruges med et kontrolleret greb, hvilket giver dig total dominans over din partner. Lad dig selv opleve følelsen af at have bjørnekløer, der kradser over din partners hud, alt imens du har fuld kontrol.

Rustfrit Stål for Sikker og Ren Nydelse

Med sit rustfrie stål håndtag og fem stålkløer, er Bear Claw designet til at give dig en intens og ren nydelse. Dette materiale er både sikkert for kroppen og let at rengøre, hvilket sikrer, at din BDSM-oplevelse altid er hygiejnisk og sikker.

En Perfekt Introduktion til BDSM

Hvis du er ny inden for BDSM, er Bear Claw den perfekte introduktion. Denne rustfri stål scratcher kan bruges på huden for at kradse og klore din vej til ren ekstase! Uanset om du er en sadist, der nyder at påføre andre smerte, eller en masochist, der søger spændingen ved denne djævelske lille enhed, er Bear Claw et perfekt eksempel på, hvad BDSM-leg handler om!

Specifikationer:

  • Produkt: The Bear Claw Stainless Steel Scratcher
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Længde: 60 mm
  • Bredde: 53 mm - 87 mm
  • Indvendig diameter (ring): 22 mm
  • Antal kløer: 5

Er du klar til at tage springet ind i verdenen af BDSM? Vores Bear Claw Stainless Steel Scratcher er det perfekte springbræt for dig. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres BDSM-rejse. Med vores Bear Claw, er du godt på vej til at opdage en helt ny verden af ​​intens nydelse.