Neoprene Gas Mask Hood

Vores nye neopren gasmaskehætte med ny og forbedret pasform. Fremstillet af formtilpasset 2 mm glat neopren. Et must-have-element til scener med sansedeprivation såsom kontrol af lugte, begrænsning af synet og endda åndedræt.

1.069,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Nyt Og Forbedret Design

Vores nye Neopren Gas Mask Hood kommer med et forbedret design, der sikrer en endnu bedre pasform. Fremstillet af 2 mm glat neopren, sidder denne maske tæt og behageligt om dit hoved, hvilket giver en intens følelse af indelukkethed og kontrol.

Et Must-Have Til Sansedeprivation

Vores Neopren Gas Mask Hood er det ultimative redskab til scener med sansedeprivation. Med denne maske kan du kontrollere lugte, begrænse synsfeltet og endda lege med åndedrætskontrol. Denne maske er et must-have for enhver entusiast indenfor SM og bondage.

En Nydelse At Bære

Denne gasmaskeret neoprenhætte er ikke bare funktionel, den er også en nydelse at bære. Den stramme pasform og den behagelige duft af neopren skaber en intens og stimulerende oplevelse, der vil tage dine erotiske lege til et helt nyt niveau.

Udforsk vores SM-shop og gasmask kategorier og tag din seksuelle oplevelse til det næste niveau med vores Neopren Gas Mask Hood!