Sevanda Black Plastic Chastity Cage -Black

3 Størrelser Ringe og Hængelås for Optimal Pasform

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for låselege, vil Sevanda Black Plastic Chastity Cage tilføje en spændende dynamik til dit intime forhold. Oplev den skjulte spænding ved låst intimitet og skab dybere bånd med din partner gennem denne unikke og intime oplevelse.

429,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sevanda Black Plastic Chastity Cage - For Intime Låselege

Introducer en ny dimension af intimitet med Sevanda Black Plastic Chastity Cage. Dette elegante design giver dig mulighed for at udforske låselege og nyde en dybt forbindende oplevelse med din partner.

Chastity Cage er fremstillet af sort plastik, der er hudvenligt og nemt at rengøre. Denne enhed er skabt til at omslutte penis og sikre, at den forbliver under lås og slå. Med den medfølgende hængelås kan du åbne op for en helt ny verden af kontrolleret intimitet.

En unik funktion ved denne Chastity Cage er de tre medfølgende ringe med diametre på 40, 45 og 50 mm. Disse ringe giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter din krops behov og komfort. Vælg den ring, der føles bedst for dig, og skab en skræddersyet oplevelse.

Vi har et stort udvalg af kyskheds sexlegetøj her:

Oplev Spændingen ved Låst Intimitet

Sevanda Black Plastic Chastity Cage er ideel til par, der ønsker at udforske nye niveauer af intimitet og spænding. Den diskrete pasform gør det muligt at bære enheden i løbet af dagen, og den medfølgende hængelås sikrer, at kun den rigtige nøgleholder har adgang til at låse op.

Når du begynder at udforske låselege med Chastity Cage, er det vigtigt at tage det gradvist og lytte til din krops signaler. Start med kortere perioder og øg gradvist tiden, mens du vænner dig til oplevelsen. Åben kommunikation med din partner er nøglen til at skabe en behagelig og tryg oplevelse.

Tilbehør