RIMBA P-CAGE - P-CAGE PC03 - PENIS CAGE SIZE M - PINK

Producenter:

Vores pink RIMBA P-CAGE er nøglen til at bane vejen for dine erotiske eventyr. Dette penisbur er designet til at skabe nye oplevelser, der udfordrer grænserne for din intimitet.

449,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

RIMBA P-CAGE

Vores pink RIMBA P-CAGE er mere end bare et penisbur - det er et spring ind i fremtiden for erotisk innovation. Lavet af højkvalitets ABS-materiale, tilbyder dette bur en komfortabel pasform, der holder i det lange løb. Med sin unikke evne til at begrænse erektionen, åbner RIMBA P-CAGE op for en verden af nye og spændende intime oplevelser.

Designet til Maksimal Komfort og Holdbarhed

Med 5 ringe i forskellige størrelser (fra 43 - 55 mm), kan du finde den perfekte pasform, der garanterer komfort under hele din oplevelse. Dette sæt inkluderer også 1 kobber indbygget lås og 3 plastik nummererede hængelåse, som nemt kan klippes af med saks efter enkelt brug. Det er detaljerne, der gør forskellen, og hos RIMBA P-CAGE er ingen detalje for lille.

Rejseklar og Praktisk

To plastik skruer er inkluderet som et alternativ til de indbyggede kobberlåse, hvilket gør dette bur ideelt til rejser. Disse plastik låse kan nemt passere sikkerhedskontroller på lufthavne, så du kan tage dit RIMBA P-CAGE med dig, hvor end dine eventyr fører dig. Hvem siger, at komfort og praktisk design ikke kan gå hånd i hånd?

RIMBA P-CAGE repræsenterer mere end bare et produkt - det er en vision for fremtiden. Ved at kombinere komfort, holdbarhed og innovativt design, har vi skabt en oplevelse, der udfordrer grænserne for erotisk intimitet. Uanset om du er ny inden for verdenen af penisbure, eller om du er en erfaren bruger, vil RIMBA P-CAGE tage din oplevelse til det næste niveau.

Specifikationer

  • Produkt: RIMBA P-CAGE
  • Materiale: Høj kvalitet ABS
  • Farve: Pink
  • Inkluderer: 5 ringe i forskellige størrelser (43 - 55 mm), 1 kobber indbygget lås, 3 plastik nummererede hængelåse, 2 plastik skruer
  • Størrelse M Dimensioner: Ø 39 mm x 95 mm

Tilbehør