RIMBA P-CAGE - P-CAGE PC02 - PENIS CAGE SIZE M - PINK

Producenter:

Vores pink RIMBA P-CAGE er din nøgle til at åbne døren til en verden fyldt med nye, spændende erotiske oplevelser.

449,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

RIMBA P-CAGE - En Verden Fyldt Med Muligheder

Tag skridtet ind i en verden, hvor dine drømme bliver til virkelighed med vores pink RIMBA P-CAGE. Lavet af højkvalitets ABS-materiale, tilbyder dette penisbur en komfortabel pasform, der sikrer langvarig holdbarhed. Med sin unikke evne til at begrænse erektionen, åbner RIMBA P-CAGE op for en verden fyldt med nye, spændende intime oplevelser.

Designet Med Omtanke For Komfort Og Holdbarhed

Med 5 ringe i forskellige størrelser (fra 43 - 55 mm), kan du finde den perfekte pasform, der garanterer komfort under hele din oplevelse. Dette sæt inkluderer også 1 kobber indbygget lås og 3 plastik nummererede hængelåse, som nemt kan klippes af med saks efter enkelt brug. Det er detaljerne, der gør forskellen, og hos RIMBA P-CAGE er ingen detalje for lille.

Rejsevenligt Og Praktisk Design

To plastik skruer er inkluderet som et alternativ til de indbyggede kobberlåse, hvilket gør dette bur ideelt til rejser. Disse plastik låse kan nemt passere sikkerhedskontroller på lufthavne, så du kan tage dit RIMBA P-CAGE med dig, hvor end dine eventyr fører dig. Hvem siger, at komfort og praktisk design ikke kan gå hånd i hånd?

En Ny Æra Inden For Erotisk Oplevelse

RIMBA P-CAGE repræsenterer mere end bare et produkt - det er en vision for fremtidens erotiske oplevelser. Ved at kombinere komfort og holdbarhed med et unikt design, har vi skabt en oplevelse, der udfordrer grænserne for erotisk intimitet. Uanset om du er ny inden for verdenen af penisbure, eller om du er en erfaren bruger, vil RIMBA P-CAGE tage din oplevelse til det næste niveau.

Specifikationer

  • Produkt: RIMBA P-CAGE
  • Materiale: Høj kvalitet ABS
  • Farve: Pink
  • Inkluderer: 5 ringe i forskellige størrelser (43 - 55 mm), 1 kobber indbygget lås, 3 plastik nummererede hængelåse, 2 plastik skruer
  • Størrelse M Dimensioner: Ø 39 mm x 95 mm

Så hvis du er klar til at tage skridtet ind i en verden fyldt med nye, spændende erotiske oplevelser, er vores pink RIMBA P-CAGE det perfekte valg for dig! Med sit komfortable og holdbare design, vil dette penisbur give dig en helt ny dimension af nydelse.

Tilbehør