Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage -Black

Sevanda Nautilus Elektro Pikbur - Sort: Din Nøgle til Elektrificerende Kontrol

Er du klar til at tage din BDSM-oplevelse til nye højder? Med Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage i sort, kan du udforske en verden af elektrificerende nydelse, der både pirrer og udfordrer.

749,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

En Ny Dimension af Stimulering

Dette pikbur er ikke bare et almindeligt bur. Det er designet med indbygget elektrostimulering, der giver en helt unik følelse af spænding og intensitet. Med dette bur, får du muligheden for at tage kontrollen til det næste niveau, mens du udforsker nye grænser for stimulering og tilfredsstillelse.

Kvalitet og Design

Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og komfort. Det sorte design giver det et stilfuldt og moderne udtryk, der passer perfekt til den nyskabende teknologi, buret indeholder.

Leder du efter mere udstyr til at krydre dine BDSM-oplevelser? Tag et kig på vores brede udvalg af BDSM udstyr og udforsk nye muligheder for leg og tilfredsstillelse.

Specifikationer

  • Produkt: Sevanda Nautilus Elektro Pikbur - Sort
  • Funktion: Pikbur med elektrostimulering
  • Materiale: Høj kvalitets plast
  • Farve: Sort
  • Ekstra: Husk altid at anvende en passende ledende gel når du bruger elektrostimuleringsprodukter

Med Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage i sort, kan du tage skridtet ind i en verden af elektrificerende nydelse. Er du klar til at opleve intens stimulering på en helt ny måde?

Tilbehør