Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage -Black

Uanset om du er en erfaren entusiast eller nybegynder inden for verdenen af chastity play, lover Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage en uforglemmelig rejse ind i nydelse og forventning. Løft dine intime øjeblikke og forkæl dig selv med den ultimative blanding af sofistikation og stimulation med denne enestående elektroniske chastity cage.

749,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage

Tag et dyk ned i en verden af uendelig nydelse med den banebrydende Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage. Denne elektronisk stimulerede chastity cage er designet til at tage dine intime oplevelser til nye højder.

Høj Kvalitet Og Komfortabel Brug

Lavet af højkvalitets sort ABS materiale, sikrer Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage holdbarhed og komfort under længerevarende brug. Den glatte og hypoallergeniske konstruktion sikrer en tætsiddende pasform, der både giver sikkerhed og nydelse.

Elektronisk Stimulation Til Din Nydelse

Oplev spændingen ved elektronisk stimulation med den indbyggede fjernebetjent elektro teknologi. Nautilus tilbyder en personlig oplevelse, der lader dig udforske dybderne af nydelse på en kontrolleret og spændende måde. Den medfølgende fjernbetjening giver dig eller din partner mulighed for nemt at styre intensiteten og mønstrene af stimulation.

For at få mest ud af din oplevelse, anbefaler vi at udforske vores udvalg af BDSM udstyr og E-stim.

Justerbar Til Dine Unikke Behov

Denne chastity cage kommer komplet med tre størrelser af baseringe, der tilbyder diametre på 52mm, 54mm og 56mm. Find den perfekte pasform for en sikker og komfortabel oplevelse skræddersyet lige til dig.

Diskret Og Praktisk

At holde dit leg diskret og organiseret er nemt med den medfølgende opbevaringspose. Nautilus er også USB-genopladelig, hvilket sikrer, at dine eventyr forbliver uforstyrrede. Du skal blot tilslutte det medfølgende opladningskabel, og du er klar til din næste elektrificerende session.

Specifikationer:

  • Materiale: Sort ABS
  • Indbygget Electro teknologi
  • Inkluderer fjernbetjening
  • Tre base ringe (52mm, 54mm, 56mm)
  • USB-genopladelig

Tilbehør