Small Steel Buttplug Fox Tail Black

Den bløde og luftige hale tilføjer et nyt niveau af spænding til dine intime oplevelser, hvilket gør den til et perfekt værktøj til rollespil og andre kinky aktiviteter.

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Introduktion af Steel Butt Plug med Foxtail - Den perfekte kombination af elegance og kink!

Leder du efter et intimt legetøj, der kombinerer elegance og kink? Led ikke længere end vores Steel Butt Plug med Foxtail! Fremstillet af højkvalitets rustfrit stål giver denne butt plug en glat og behagelig indsættelse, mens rævehalen tilføjer et legende og sensuelt touch til dine intime øjeblikke.

Det tilspidsede design af butt pluggen sikrer nem isætning, mens den udvidede base giver sikkerhed og komfort under brug. Stålets slanke og skinnende finish giver det et elegant og sofistikeret look, hvilket gør det til en perfekt tilføjelse til din personlige samling.

Oplev den ultimative sensation med vores højkvalitets stål buttplug med rævehale

Steel Butt Plug med Foxtail er velegnet til både begyndere og erfarne brugere, og giver en spændende fornemmelse, der vil give dig lyst til mere. Den bløde og luftige hale tilføjer et nyt niveau af spænding til dine intime oplevelser, hvilket gør den til et perfekt værktøj til rollespil og andre kinky aktiviteter.

Rengøring af Steel Butt Plug med Foxtail er let og bekvemt. Du skal blot vaske med varmt vand og sæbe, eller bruge en legetøjsrens for en mere grundig rengøring. Halen kan også rengøres separat, hvilket gør den nem at vedligeholde og holde hygiejnisk.

Læs mere om de forskellige typer butt plug og anal plug, samt hvordan du opnår den lækreste oplevelse med butt plugs, HER.

Specifikationer:

Vægt: 0,17kg
Materiale: Imiteret pels, rustfrit stål
Længde: 4cm
Bredde: 2,7cm
Phalatfri: ja