Glas dildo - Clear balls

Producenter:

Denne glasdildo er et uundværligt sexlegetøj i natbordsskuffen. Dildoen er stærk og robust og kan bruges både analt og vaginalt. 

169,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Lækker håndlavet glasdildo

Den har et rillet design, som gør den meget stimulerende. Dildoen består af 9 sammensatte kugler. Den har en mindre kugle i den ene ende, og så bliver kuglerne ellers større og større. Dette gør også dildoen perfekt til anal stimulation, fordi du kan føre dildoen ind - kugle efter kugle - i dit helt eget tempo.

Dildoen er håndlavet, og der er virkelig kræset for detaljerne. Den vil kunne holde i mange år, hvis du passer godt på den.

Det hærdede glas holder til meget, og går ikke nemt i stykker. Du kan derfor med ro slå sig selv løs, når du leger alene eller med partneren.

Hemmelig tip: Rigtig mange opvarmer eller nedkøler deres glasdildoer. Dette giver nogle helt anderledes stimulationer og orgasmer. Varm Clear Balls glas dildoen op under vandhanen eller i en varm skål med vand eller læg den i fryseren i 10 min. Prøv det!

Efter brug rengøres dildoen i varmt vand tilført lidt parfumefri sæbe. Tør den med et rent fnugfrit klæde, og så er den klar til at blive lagt væk eller blive brugt igen.

Specifikationer:

Vandtæt: ja

Materiale: Glas, 100%ftalatfri

Længde: 21cm

Diameter: 3,6cm

Mærke: Kiotos

Farve: Klar

Vægt: 255gr