Rounded Steel Dildo Double-ended

Oplev dobbelt fornøjelse med vores "Rounded Double-ended Steel Dildo". Denne rustfri ståldildo byder på to forskellige ender, der tilbyder unikke og kraftfulde fornemmelser. Prøv det kegleformede design for stabil og intens stimulering eller den perleformede ende for en ekstra sensationel oplevelse.

229,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Dobbeltdildoen, der tager dig til nye højder

Vores "Rounded Double-ended Steel Dildo" er det ultimative sexlegetøj for dem, der ønsker at tage deres intime øjeblikke til det næste niveau. Denne elegante ståldildo er specielt designet til at blive brugt i begge ender, hvilket giver dig mulighed for at opdage nye og spændende fornemmelser.

Unikt design til unikke fornemmelser

I den ene ende finder du et traditionelt stikformet design, perfekt til dem, der søger en mere klassisk oplevelse. I den anden ende vil du finde fem afrundede kugler, der føles fantastiske, uanset om de bruges vaginalt eller analt. Dette unikke design kombineret med dets rimelige størrelse og ergonomiske form gør dette sexlegetøj ideelt til både begyndere og eksperter.

Kvalitet, du kan stole på

Denne dildo er lavet af højkvalitets rustfrit stål og kommer med en smuk stofpose, der giver dig mulighed for at opbevare dit nye yndlingssexlegetøj sikkert og diskret. Med en samlet længde på 17,3 cm og en diameter på 3,5 cm på det bredeste sted, er denne ståldildo det perfekte supplement til enhver samling af sexlegetøj.

Temperaturlege for ekstra fornøjelse

En af de mest spændende funktioner ved dette sexlegetøj er dens evne til at blive opvarmet eller kølet ned for at skabe en bred vifte af fornemmelser. Oplev den spænding, der kommer med at ændre temperaturen, og se, hvor dine lyster tager dig.

Pleasure.dk: Dit valg for kvalitets sexlegetøj

Her på Pleasure.dk er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af sexlegetøj, herunder vores "Rounded Double-ended Steel Dildo". Uanset om du er ny i verdenen af sexlegetøj, eller du allerede har en imponerende samling, er vi sikre på, at du vil elske de unikke og kraftfulde fornemmelser, som denne dildo kan give.

Materiale : Rustfrit stål

Samlet længde : 17,3 cm

Indstikslængde (lang del) : 9 cm

Indstikslængde (lille del) : 8,3 cm

Diameter : 3,5 cm (på det bredeste sted)

Vægt : 270 g

Tilbehør

  • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

    149,00 DKK