EROS Fisting Gel SlideX 500ml

EROS Fisting Gel SlideX 500ml er din uundværlige partner i fisting oplevelser. Denne hybrid gel, både vand- og silikonebaseret, sikrer en glat, ikke-fedtende konsistens, der er ideel til langvarig brug.

269,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

EROS Fisting Gel SlideX 500ml: Din Partner i Fisting

Når du er klar til at udforske BDSM universet, er vores EROS Fisting Gel SlideX 500ml det perfekte sted at starte. Designet til at gøre fisting både sikrere og lettere, vil dette produkt uden tvivl forbedre din oplevelse, uanset om du foretrækker anal eller vaginal stimulation.

Hybrid Gel: Vand- og Silikonebaseret

EROS Fisting Gel SlideX 500ml er en unik hybrid gel, der kombinerer det bedste fra både vand- og silikonebaserede produkter. Dette giver den en glat konsistens, der hverken fedter eller klistrer, hvilket gør den ideel til langvarig brug. Denne gel sikrer konstant glideevne, så du kan fokusere på nydelsen.

Drøj i Brug & Nem Dosering

Med EROS Fisting Gel SlideX 500ml får du et produkt, der er utrolig drøj i brug. Den leveres i en stor, praktisk bøtte, der gør det let at dosere og påføre gelen. Du kan nemt få hele hånden ned i bøtten, så du altid har den mængde gel, du har brug for, lige ved hånden.

Sikker & alsidig

Denne fisting gel er kompatibel med latexkondomer og handsker, hvilket gør den ideel til både sikker anal og vaginal fisting. Uanset om du er ny inden for fisting eller en erfaren bruger, er EROS Fisting Gel SlideX 500ml det perfekte valg.

Ingredienser & Egenskaber

EROS Fisting Gel SlideX 500ml indeholder Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Den er parfumefri og vegansk, hvilket gør den velegnet til alle, uanset hudtype eller præferencer.

Specifikationer:

  • Produkt: EROS Fisting Gel SlideX 500ml
  • Materiale: Vand- og silikonebaseret
  • Dosering: Let at dosere og påføre
  • Kompatibilitet: Sikker med latexkondomer og handsker
  • Indhold: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
  • Egenskaber: Parfumefri, vegansk
  • Størrelse: Højde - 8 cm, Diameter - 9 cm
  • Mængde: 500ml

Så hvis du er klar til at tage dine første skridt ind i BDSM-verdenen, er vores EROS Fisting Gel SlideX 500ml det perfekte valg for dig. Med sin glatte konsistens, holdbarhed og alsidighed, vil denne gel uden tvivl forbedre dine fisting-oplevelser.

Tilbehør

  • Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

    179,00 DKK