Fisting Gel 200ml

Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt.

Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker.

At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

179,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Produkt Beskrivelse


Extreme fisting fornøjelser er lige til at springe ud i, med denne bøtte med vandbaseret fisting glidecremeVelegnet til både vaginal og anal fisting. Smør en god klat  dit håndled og hånd, og lad din fisting session begynde.


Udviklet til at levere optimal vaginal eller anal stretchingden vandbaserede gelformel giver masser af ekstra smørrelse for at sikre, at du opnå maksimal tilfredshed fra din fisting oplevelse.

Den tykke gel konsistens, er en afgørende faktor for at din fisting bliver både komfortabel og nydelsesfuld.

IngredienserAquaDimethiconnatriumacrylat / AcryloyidimethyltauratHærdetpolydecenisohexadecan, polysorbat 80, phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin.

Nøglefunktioner:
Vandbaseret fisting gel til at støtte maksimal stretch.
Velegnet til anal og vaginal fisting.
Tyk, gel konsistens til optimal komfort og varig effekt.
Ikke-fedtende for maksimal nydelse og minimal grisseri.
kondom sikkert 

Den høje glideevne er kun et fantastisk plus, da du ikke er afhængig af at skulle tilføre mere smørelse hele tiden, hvilket også gør glidecremen mere økonomisk i brug.

Tilbehør

  • Flutschi Orgy Olie og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

    159,00 DKK
  • Lak lagen til rigtigt sjov og frække sexlege, hvad enten man leger med bodyglide, massageolie eller golden shower. Bemærk: Bør ikke maskinvaskes

    239,00 DKK
  • EROS Fisting Gel SlideX 500ml er din uundværlige partner i fisting oplevelser. Denne hybrid gel, både vand- og silikonebaseret, sikrer en glat, ikke-fedtende konsistens, der er ideel til langvarig brug.

    269,00 DKK