Varer
36 varer.

Viser 1 - 12 af 36

Viser 1 - 12 af 36

Strap-on Dildo  

Er du glad for dit nuværende sæt, men kunne du godt tænke dig at dig og din partner havde noget lidt mere varieret at lege med til rådighed? Så kan du finde dildoer specifikt designet til strapon produkter her. Erotic in Motion Shop har vi mange forskellige modeller til både mænd og kvinder, så du vil helt sikkert kunne finde en strap-on dildo som vil give dig/jer en dejlig oplevelse. Hvor i kan udfordre hinandens roller og lad jer inspirerer af frække og forførende fantasier med Strap-on Dildoer.

Altid hurtig og diskret forsendelse fra Erotic in Motion Shop,

Vi ser naturligvis meget gerne, at endnu flere åbner op for nye og flere sider af deres seksualitet. Sex skal gerne være sjovt, sex skal være skønt og sex ER fantastisk, og derfor handler det også blot om at lege med forskellige fantasier og muligheder. På den måde kan I som par komme endnu tættere på både jer selv og hinanden, og så længe I ikke overtræder nogens grænser, så handler det blot om at lade fantasien og lysten få frit løb.

Ingen ønsker selvfølgelig at naboen kan gætte hvad man får med posten, slet ikke når det handler om noget så intimt som sexlegetøj. Vi sender selvfølgelig derfor ALLE pakker anonymt i en utrolig kedelig brun kasse uden logo eller butiksnavn.

Det samme gælder i forhold til dit kontoudtog, hvor det heller ikke vil fremgå, at du har handlet her på siden. Har din partner adgang til din bankkonto, kan vedkommende altså ikke se, at du har været ude at investere i frække sager. Derved kan det forblive en skøn overraskelse, som du kan forkæle både dig selv og din partner med.