Varer
36 varer.

Viser 1 - 12 af 36

 • Hvis det du fortrækker i en dildo er at den er lang og tynd, så er the donkey dildo lige noget for den med en længde på 255 mm og en diameter på 45 mm. The Donkey dildo kan lige som de andre fra Hung sættes på alt tilbehøret fra Hung system, hvilket giver rigtig mange brugsmuligheder. 

  249,00 DKK
 • XXX dildoen er for dig som godt kan lide når din dildo er stor i omkreds og giver dig en fornemmelse af rigtig at være fyldt ud. Dette kan den da den har en diameter der spænder fra 61 til 78 mm, samt at den har en længde på 250 mm. Så den er ikke for de sarte, men kan til gengæld noget de mindre ikke kan. Passer selvfølgelig sammen med alt tilbehør fra...

  349,00 DKK
 • The uncut dildo er en dildo der ikke er omskåret hvilket kan give en anden fornemmelse end de andre mere traditionelt udformede dildoer der findes på markedet. Det er også en dildo af en vis størrelse med dens 52 til 66 mm i diameter og 260 mm i længden. Passer sammen med alt tilbehør fra Hung system.

  299,00 DKK
 • Hung system Jimmy er en af de store drenge i klassen, så den får du ekstra nydelse ud af. Der kan til købes sugekop eller håndtag så den er nem at have med at gøre. 

  299,00 DKK
 • Hvis man ønsker sig en lille tyk dildo har Hung system Cesar her at byde på. Den er ikke så stor men den er dejlig tyk. Godt med smørelse og et håndtag eller en sugkop fra Hung system så er du mere end tilfreds. 

  229,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Dildo kæmpe Dette er mellem størrelsen af vores mega dildoer, men bare rolig, den er stadig meget stor. den har 29 cm du har mulighed for at indføre, en samlet længde på 37 cm og en diameter på 8 cm, så det er stadig en dejlig tyk dildo. Den giver oceaner af muligheder ved at der er en sugekop i bunden, så den kan sættes dildoen fast på badeværelset, og...

  499,00 DKK 529,00 DKK

Viser 1 - 12 af 36

Strap-on Dildo  

Er du glad for dit nuværende sæt, men kunne du godt tænke dig at dig og din partner havde noget lidt mere varieret at lege med til rådighed? Så kan du finde dildoer specifikt designet til strapon produkter her. Erotic in Motion Shop har vi mange forskellige modeller til både mænd og kvinder, så du vil helt sikkert kunne finde en strap-on dildo som vil give dig/jer en dejlig oplevelse. Hvor i kan udfordre hinandens roller og lad jer inspirerer af frække og forførende fantasier med Strap-on Dildoer.

Altid hurtig og diskret forsendelse fra Erotic in Motion Shop,

Vi ser naturligvis meget gerne, at endnu flere åbner op for nye og flere sider af deres seksualitet. Sex skal gerne være sjovt, sex skal være skønt og sex ER fantastisk, og derfor handler det også blot om at lege med forskellige fantasier og muligheder. På den måde kan I som par komme endnu tættere på både jer selv og hinanden, og så længe I ikke overtræder nogens grænser, så handler det blot om at lade fantasien og lysten få frit løb.

Ingen ønsker selvfølgelig at naboen kan gætte hvad man får med posten, slet ikke når det handler om noget så intimt som sexlegetøj. Vi sender selvfølgelig derfor ALLE pakker anonymt i en utrolig kedelig brun kasse uden logo eller butiksnavn.

Det samme gælder i forhold til dit kontoudtog, hvor det heller ikke vil fremgå, at du har handlet her på siden. Har din partner adgang til din bankkonto, kan vedkommende altså ikke se, at du har været ude at investere i frække sager. Derved kan det forblive en skøn overraskelse, som du kan forkæle både dig selv og din partner med.