Anal Sæt  

Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Find analsæt i top kvalitet til træning og erotisk leg

I mange år var analsex forbeholdt homoseksuelle mænd. Af samme grund var de fleste former for anal sexlegetøj fremstillet med netop denne målgruppe i tankerne. Samtidig var udvalget mildest talt temmelig sparsomt og begrænsede sig i det store hele til dildoer i dårlige materialer samt en sølle selektion af butt plugs.

Nu om stunder er markedet for denne form for erotiske hjælpemidler formelig eksploderet. Dette ikke mindst som en konsekvens af en udvikling, der har medført stigende interesse for analsex også blandt heteroseksuelle par.

Det er, sagt med andre ord, blevet mere populært at dyrke analsex også uden for de homoseksuelle kredse, og dette kan tydeligt både ses og mærkes på udvalget af anal sexlegetøj.

 

Suppler din samling af sexlegetøj med et analsæt

Hvis du er ganske ny inden for netop denne genre, har du sikkert endnu ikke noget anal sexlegetøj i dit arsenal. Såfremt du fantaserer om at udforske analsex, er det en god idé at anskaffe et solidt basisudvalg af sexlegetøj til formålet. Og det kan være rigtig smart at kigge i retning af analsex til begyndere.

Grunden er, at du har behov for at komme i træning, inden du kaster dig ud i denne form for erotisk udfoldelse. Anus er ikke på samme måde som vagina designet til samleje og kan faktisk tage skade heraf.

Hvis du ønsker at optræne en vis elasticitet i ringmusklen, som er nødvendig for at forebygge skader, kan det anbefales, at du lægger ud med et analsæt bestående af butt plugs i forskellige størrelser. Med et sådant kan du gradvist udvide og gøre anus mere fleksibel, samtidig med at du vænner dig til fornemmelsen.

Du kan med fordel tage et kig på Dark Droplets 3 Piece Curved Silicone Anal Trainer Set, som består af tre butt plugs i forskellige størrelser. Disse butt plugs er fremstillet i lækker silikone for den bedste komfort og egner sig fortrinligt til træningsformål.

 

Analsæt til viderekomne

Til den lidt mere erfarne dyrker af analsex kan vi anbefale et butt plug sæt bestående af åbne butt plugs. Disse indføres i endetarmen, hvorpå de åbner sig for en endnu mere intens oplevelse.

Dette analsæt fås med åbne butt plugs i tre forskellige størrelser. Du bør håndtere denne type butt plugs med forsigtighed – de anbefales udelukkende til rutinerede brugere.

Uanset hvilken form for analsæt, du vælger – og ligemeget hvor erfaren du er ud i analsex – bør du altid bruge masser af glidecreme. God fornøjelse!