Sexlegetøj i Stål  

Varer
98 varer.

  • Kiotos Steel products are made of 100% Stainless Steel, this ensures the highest quality of Steel products available today. Cleaning your toys is easy with Kiotos Toycleaner.

    699,00 DKK
  • Sounds Hegar Der er rigtig mange følsomme nerver i urinrøret og de rammes bedst ved at indføre sounds. Han vil få en orgasme lignende fornemmelse samtidigt med at han bliver ydmyget. Her er til mange timers leg.

    449,00 DKK
  • Urethral Stick er til frække urinrørslege. Den føres forsigtigt op i urinrøret samtidigt med at de voksende riller stimulerer ham indvendigt. Hårheden på staven gør at du kan nå alle de mange nerver i urinrøret. Prøv også staven som spermstopper, hvor du bestemmer hvornår han må sprøjte.

    249,00 DKK
  • Disse magnetiske Brystklemmer med kraftige magneter som kan bruges til bondage eller BDSM, da de påfører brystvorterne en behagelig smerte.

    349,00 DKK
  • Urethral Stretcher fra Kiotos virker på samme måde som en mundgag. Ringen sættes rundt om glansen på penis og de to stænger føres forsigtigt ind i urinrøret. Derefter spænder man på de to møtrikker til hullet er i en passende størrelse. Nu er penis klar til indføring af sounds el.

    229,00 DKK
  • Ball Buster kan bruges både til fysisk tilbageholdenhed og til leg med CBT. Mulighederne er mange. Den er samtidig enkel med 4 skruer til at justere på. Et absolut "Must Have"

    299,00 DKK
  • Ball Clamp et "Must Have" hvis du er til leg med CBT. Den vejer ca. 430 g så man er nødt til at spænde den godt fast.

    449,00 DKK
  • Giv manden eller kæresten en stimulerende og lækker orgasme lignende fornemmelse. Urinføret er omgivet af følsomme nerver. Stimulér disse nerver og giv ham eller hende en helt speciel følelse af både ydmyghed og især af lyst.

    649,00 DKK
  • Molt Mouth Gag gør at du kan holde munden helt åben på din partner mens du har hænderne fri. Rigtig god hvis du vil undersøge gag refleksen eller til oralsex.

    399,00 DKK

Viser 61 - 72 af 98

Metal sexlegetøj i mange former

Mange ønsker at bruge sexlegetøj af metal, når de skal bruge det som en del af deres bondageleg eller generelle BDSM udfoldelser. Metal sexlegetøj har et flot, elegant og klinisk udseende, som passer perfekt ind i universet med læder, bondage og smertelege. 

Derfor finder du også udstyr og sexlegetøj i metal under vores kategori med BDSM tilbehør. Et metal sexlegetøj kan være en butt plug såvel som et såkaldt metalhjul. Vi har også kyskhedsbælter i metal, så du kan få et komplet sæt der matcher i stilen og fuldender fantasien.

BDSM og meget mere