Testvindere  

Varer
14 varer.

  • Tilbud!

    Verdens mest kraftfulde genopladelige wand! Pixey Deluxe er en banebrydende Magic Wand vibrator, der er designet til at give dig den ultimative nydelse. Med sin kraftige motor og brugervenlige interface, kan du opleve en helt ny dimension af intim leg.

    949,00 DKK 999,00 DKK
  • Aquaglide 2 i 1 glidecreme & massage"olie" kan bruges til både seksuelle lege og til erotisk sensuel massage. Glidecremen er dermatologisk testet og er hudvenlig, da den både er duftneutral og fedtfri. Kan anvendes sammen med kondomer. Perfekt til forspil, hvor I langsomt varmer op. Vi anbefaler også Aquaglide 2 in 1 til brug sammen med sexlegetøj, så...

    159,00 DKK

Viser 13 - 14 af 14

Bedst i test sexlegetøj

Her på siden har vi samlet alt vores testvindende sexlegetøj på ét sted. Det betyder, at du ikke skal lede mere end højst nødvendigt for at finde det, som eksperter inden for branchen anbefaler.

Her på siden finder du således både testvindere og prisvindere, hvilket er en god indikator for, at produktet ikke kun har en høj kvalitet og funktionalitet, men også at det i den grad lever op til forventningerne.

Lige som med alle andre produkter bliver sexlegetøj også testet og afprøvet for at finde frem til de bedste. Og ligesom med de andre produkter findes der også priser til de bedste af de nominerede.