Til Ham  

Varer
270 varer.

  • Oplev pornostjernen live! Mandy kan simpelthen bare ikke få nok, og hun venter kun på at få lov til at tilfredsstille dig fra ende til anden. Hendes drømmekrop med de faste bryster, den dybe lystmund, den glidevenlige vagina og den snævre anus er klar til sex hvor og når du vil! Kan pumpes op til legemsstørrelse. Elskovsdukke med tre åbninger. Inklusive...

    299,00 DKK
  • Utrolig blød og fleksibel masturbator med udprægede skamlæber og klitoris. Den er åben i begge ender og indvendig er der små knopper, der giver en lækker stimulering.

    119,00 DKK
  • Denne frække, lækre sag til båden penis og pung er justerbar så pasformen altid er perfekt. Du bliver meget mere følsom og din erektion bliver hårdere og du kan holde i længere tid. Når du ønsker at komme, åbner du bare remmene og du vil eksplodere i en kraftig orgasme.

    189,00 DKK
  • Vælg den størrelse, der er mest behagelig for dig og sæt den om skaftet, eller skaftet og testiklerne for at nyde en hårdere og længerevarende erektion. For endnu større intensitet - brug to på én gang.

    99,00 DKK
  • En blød latex strap-on dildo til både af ham og hende. Hvis du er mand, stikker du penis ind i hullet, og din penis vil vokse i størrelse. Din partner vil elske den nye og anderledes følelse det giver. Brug altid rigeligt med glidecreme.

    309,00 DKK
  • Speed Snap Cock Ring stimulerer dig og giver en flot og hård erektion. Den forhindrer blodet i penis i at løbe tilbage og erektionen holder derfor længere. Din orgasme bliver kraftigere og varer længere.

    139,00 DKK
  • Uanset om du onanerer, har sex med din kæreste eller bliver drillet af din Mester eller Mistress, vil du elske den unikke fornemmelse, som denne 2 Inch Ball Stretcher giver dig. En D-ring på forsiden giver dig, eller din partner, mulighed for at vedhæfte vægte eller andet  tilbehør. Den er lukket med trykknapper og det giver dig mulighed for nemt og...

    169,00 DKK

Viser 145 - 156 af 270

Sexlegetøj til ham 

Udvalget af sexlegetøj til mænd er kæmpestort og meget varieret. Der er noget for enhver smag og til et hvilket som helst behov. Inden for de sidste år har markedet for sexlegetøj til mænd udviklet sig markant, så det er nu ikke længere kun muligt at købe en lolita dukke eller onaniprodukter. Dem har vi selvfølgelig stadigvæk også.

Sexlegetøj til mænd er langt mere raffineret og forfinet end dets rygte. Farvel til det lumre og uhumske og goddag til lækre designprodukter der ud over at give stor nydelse, også kan hjælpe dig til en bedre erektion, få dig til at holde længere og give dig en større penis. 

Lige meget hvordan vi ser eller tænker på sex vil onani være en del af det, og der kommer mere og mere til mænd i den retning lidt som sexlegetøj til kvinder.
Det er onaner er en helt naturlig ting både for mænd og kvinder sammen og hver for sig og flere og flere bruger sexlegetøj til mænd både Pocket Pussy, Penis pumper og penis ringe osv. og alt sammen for at give dig den store nydelse

Vores forskellige penisringe er et hit til par, da de stimulerer både ham og hende. Vi har også et stort udvalg af glidecreme, der gør onani- eller sexoplevelsen endnu bedre. De forskellige typer glidecreme kan bruges til at gøre samlejet endnu bedre, uanset om det er vaginalt eller analt, men de kan også stimulere dig og forbedre din oplevelse med onaniprodukter eller andet sexlegetøj til mænd.

Analt sexlegetøj til mænd

En gang var det totalt tabu, men i dag er det højeste mode og helt i orden både at bruge og tale om. Analt sexlegetøj er et hit, der er kommet for at blive.

Vi taler ikke kun de velkendte buttplugs, men også de særlige prostata-stimulatorer, der er designet specielt til at stimulere den meget erogene prostata, som sidder 3-5 cm oppe fra anus. Vibratoren kan give dig en helt utrolig orgasme, der er lige så intens og frydefuld som den kvindelige af slagsen.

Der findes også mange andre former for analt sexlegetøj til mænd. F.eks. anal dildoeranal kæder og særlige oppustelige og kæmpe anal-plugs.