Onani til mænd  

Varer
39 varer.

  • Utrolig blød og fleksibel masturbator med udprægede skamlæber og klitoris. Den er åben i begge ender og indvendig er der små knopper, der giver en lækker stimulering.

    119,00 DKK
  • African Queen Elskovsdukke er en af vores mere velkendte lolitadukker, som er velegnet hvis du ønsker sex med en mørk kvinde. Mangler du en, som aldrig siger nej til sex? Så er denne lolitadukke lige noget for dig. Benyt den med vores vandbaseret glidecreme, for den optimale virkning!

    269,00 DKK
  • Vores " Brandy Big Boob Doll Elskovsdukke ", er den ideele sexdukke til dig, som ønsker en bolleven med store bryster. Hun siger aldrig nej til en omgang pik. Hun vil være din slave, så længe du passer på hende. Benyt hende, sammen med vores vandbaseret glidecreme, for den bedste virkning!

    349,00 DKK
  • Fatima Fong er den perfekte sexdukke til dig der elsker runde former og store kvinder. Hvis du ikke kan få nok at holde i og om så er Fatima Fong lolita dukken, helt sikkert noget for dig! Frodige Fatima har tre skønne huller, der længes efter at tilfredsstille dig. Elsk hende oralt, analt eller vaginalt. Sexlegetøj til onani og par leg som dildo...

    299,00 DKK
  • Oplev pornostjernen live! Mandy kan simpelthen bare ikke få nok, og hun venter kun på at få lov til at tilfredsstille dig fra ende til anden. Hendes drømmekrop med de faste bryster, den dybe lystmund, den glidevenlige vagina og den snævre anus er klar til sex hvor og når du vil! Kan pumpes op til legemsstørrelse. Elskovsdukke med tre åbninger. Inklusive...

    299,00 DKK
  • Chokoladebrun erotisk dukke i legemsstørrelse. Hun har påtegnet brunt hår og tre huller at tilfredsstille dig i. Hun er altid frisk på pik og siger aldrig nej til det - Så er du til en brun pige, som elsker pik - Så er Earth lige noget for dig! Benyt hende med vores vandbaseret glidecreme!

    269,00 DKK
  • Denne superfrække Jezebel elskovsdukke er den ideele lolitadukke til dig, som ønsker en smuk lyshåret kvinde med i sengen. Hun siger aldrig nej, til at få udfyldt sine huller, så hun er den ideele sexdukke! Benyt den med vores vandbaseret glidecreme!

    259,00 DKK
  • I den diskrete, sorte designdåse gemmer sig en naturtro masturbationsmis med indvendige, tykke massageknopper under det kunstfærdige låg.

    449,00 DKK
  • Pocket pussy i en god kvalitet og til en god pris dette er et lækkert onani produkt i et blød og lækkert materiale der dog at så fast at det er tl at styrer en Pocket pussy skal bruges sammen med glidecreme og her er det vigtig at vælge det rigtige som ikke ødelægger legetøjet en vand baseret kan bruges til alt.

    179,00 DKK
  • Super lækker Pocket pussy med en silke blød overflade som sammen med en af vores glidecremer vil give dig en oplevelse der ligger meget tæt op af virkeligheden lige som eget andet af vores sexlegetøj se også vores udvalg af penis ringe.

    269,00 DKK

Viser 25 - 36 af 39

Onani – redskaber og andet sexlegetøj til mænd

Vi ved du gør det. Dine venner ved du gør det. Din kæreste/kone ved at du gør det. For fanden, selv din mor ved du gør det. Der er ingen grund til at skjule det eller være flov, for vi gør det alle sammen. De fleste af os gør det bare på en ret traditionel og kedelig måde. Derfor har vi lavet en lille kategori med sager til at pifte fornøjelserne lidt op, når du kvæler anakondaen / giver aben smæk / polerer brandmanden / pudser den røde raket  / spiller på kødfløjten / pisker baby-sovs / siger goddag til den enøjede kneppe-dukke. 

Langt de fleste mænd og kvinder har haft sex på egen hånd. Det at onanere er en ganske almindelig foreteelse hos begge køn og inden for alle former for seksualitet. Alligevel hersker der et stort tabu omkring onani – især mænds.

I mange år har der således udelukkende eksisteret hjælpemidler til kvinder, der flyver solo, når det kommer til sex. Markedet for dildoer og vibratorer har udviklet sig eksplosivt siden de første ”jomfrutrøstere” og stavmassageapparater gjorde det ud for onaniredskaber til kvinder.

Mændene er desværre blevet sejlet agterud på dette område og har derfor været hensat til traditionel onani. Men inden for de seneste år har markedet fået øjnene op for mændenes behov, og den dag i dag kan du vælge imellem et kæmpe udvalg af spændende sexlegetøj til ham, som ønsker at gøre sit solo sexliv mere spændende og varieret.

 

Onaniredskaber til mænd – hvad skal jeg vælge?

Er du mand, og er du ikke helt tilfreds med, hvad din højre (eller venstre) hånd kan tilbyde? Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan Pleasure kan hjælpe dig.

Du kan for eksempel overveje et stykke sexlegetøj med vibrator. Det er nemlig ikke kun kvinder, som kan have glæde af erotiske vibrationer. Tag et kig på Pussy To Go, som er en klassisk udformet masturbator med indbygget vibrator.

Pussy To Go er designet efter den velkendte fleshlight devise, måler imponerende 23 centimeter og er belagt med naturtro gummi. Du kan selv bestemme, om denne masturbator skal gøres endnu mere interessant ved at placere det medfølgende vibratoræg deri.

Rigtig mange former for sexlegetøj til mænd har ikke alene indbygget vibrator, men er også udrustet med vakuum sug – for en realistisk og utroligt pirrende fornemmelse. Og skal det være ekstra frækt, kan du tjekke Mandys Blow Job Masturbator, som ydermere er besat med frække massageperler på indersiden.

 

Bolledukker til mænd

Hvis du gerne vil have fornemmelsen af et fuldt samleje, kan du i stedet vælge en decideret bolledukke. Bolledukker anno 2023 er langt mere realistiske end fortidens oppustelige Lolitadukker.

Se for eksempel den super frække Masturbator Double Hole 3, som tilbyder både anus og vagina til din tilfredsstillelse. Denne dukke er fremstillet i et rengøringsvenligt silicone materiale, og indersiden af vagina er forsynet med en nopret overflade. Du får timevis af nydelse og den fulde ekstase med dette onani redskab!

Det er altid en god idé at benytte vandbaseret glidecreme, når du bruger sexlegetøj til mænd. På den måde undgår du at slide overfladen unødigt.