Satisfyer Butt plug sæt

Producenter:

Lille, fræk Butt Plug sæt som er ideel til begyndere og anal træning.

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Buttplug sæt fra Satisfyer i silkeblød silikone

Sættet er perfekt til dig, der ønsker at udforske anal leg og prøve dig frem med forskellige størrelser og former. Uanset om du er en nysgerrig begynder eller allerede har erfaring med analsex, kan Booty Call Plugs tilbyde noget for enhver smag. Deres koniske toppe og fleksible materialer giver også lettere og mere behagelig inføring.

De tre plugs er fremstillet i blødt og fleksibelt silikone og kombineret med deres tilspidsede former, er indførelsen let og behagelig. For enden finder du en ring, som sikrer dig stabilitet under hele legen, så pluggen ikke vandrer.

Hvordan får jeg den bedste oplevelse med Satisfyer Booty Call?

Det korte og bedste svar er; med masser af tålmodighed og glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, og gerne en der er lavet specielt til anal brug. Den vil nemlig have en tykkere konsistens samt have et længerevarende glid.

Det er vigtigt, når du bruger anal legetøj som Satisfyer Booty Call, at du giver kroppen tid til at blive klar, og vænne sig til den nye følelse. Start med den analplug du synes ser mest fræk ud, og før den op i et tempo du er komfortabel med.

Læs mere om de forskellige typer butt plug og anal plug, samt hvordan du opnår den lækreste oplevelse med butt plugs, HER.

Specifikationer:

Materiale: Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Længde plug 1: 13,5 cm, heraf kan 9 cm indføres.
Diameter plug 1: 3,1 cm på bredeste sted.
Længde plug 2: 13,5 cm, heraf kan 9 cm indføres.
Diameter plug 2: 2,9 cm på bredeste sted.
Længde plug 3: 14 cm, heraf kan 10 cm indføres.
Diameter plug 3: 2,6 cm på bredeste sted.