Seksuelle Tendenser Du Skal Kende i 2024

Seksuelle Tendenser Du Skal Kende i 2024

Seksuelle Tendenser Du Skal Kende i 2024

Shallowing: Nydelsen ved overfladen

Shallowing er en seksuel teknik, som fokuserer på at stimulere indgangen til vaginaen. Hvorfor er det spændende? Fordi denne del af vaginaen er rig på nerveender og kan være utroligt følsom. Det betyder, at selv den letteste berøring kan sende bølger af nydelse gennem kroppen.

Men hvordan passer en G-punkts vibrator ind i denne ligning? Jo, det er her, det bliver interessant! En G-punkts vibrator er designet til at ramme lige præcis de områder, der giver mest nydelse. Den har en skrånende tip, der er perfekt til at udforske og stimulere de overfladiske områder af vaginaen.

Hvis du leger med ideen om at prøve Shallowing, kan en G-punkts vibrator være din bedste ven. Den kan hjælpe dig med at navigere i dette nye territorium, opdage nye sensationer og måske endda finde nye højdepunkter i din seksuelle rejse. Fordi i bund og grund handler det om at udforske, eksperimentere og finde ud af, hvad der virkelig tænder dig.

Så lad os se fremad og omfavne denne nye trend. Med Shallowing og en G-punkts vibrator i din værktøjskasse, kan du åbne døren til et helt nyt kapitel af seksuel tilfredsstillelse.

Denne trend har set en stigning på 1526% i brug. Den blide berøring kan forstærkes med en G-punktsvibrator for at forbedre oplevelsen.

FemBoy: Udforsk din feminine side

FemBoys er en fascinerende og progressiv trend, der virkelig sætter fokus på individualitet og selvkærlighed. Det er mænd eller non-binære personer, der elsker at udtrykke sig selv på feminine måder. Det handler om at bryde stereotyper, udfordre normerne og virkelig omfavne den frihed, der kommer med selvudtryk.

Og hvad er mere selvsikkert og udtryksfuldt end lingeri? Lingeri er ikke bare tøj; det er et værktøj til selvsikkerhed og empowerment. Når du ifører dig et stykke lingeri, sender du en besked om, at du ejer din krop, dine valg og din identitet.

For FemBoys kan lingeri være et fantastisk redskab til at udforske og omfavne deres feminine side. Det kan være en silkeagtig natkjole, et sæt fræk blondeundertøj eller måske en strømpebukser med hofteholder - valget er helt op til dig! Det vigtige er, at det får dig til at føle dig godt tilpas, sikker og fri til at være præcis den, du er.

Så om du allerede identificerer dig som en FemBoy, eller du bare er nysgerrig og vil prøve noget nyt, så tag springet og prøv at iføre dig noget lingeri. Hvem ved, du kunne finde en helt ny side af dig selv, der bare venter på at blive opdaget.

I bund og grund handler det om at fejre mangfoldighed, fremme selvudtryk og frem for alt elske dig selv for den, du er. Så lad os omfavne FemBoy trenden og alt det smukke lingeri, der kommer med den!

Med en stigning på 452% i brug, kan vores mænds lingeri hjælpe dig med at udforske denne trend.

FinDom: Magtspillet i økonomien

FinDom, eller finansiel dominans, er et magtspil mellem underdanige og dominerende personer, ofte uden seksuel kontakt. Med stigningen af tjenester som OnlyFans, er denne trend blevet mere tilgængelig. 

FinDom, eller finansiel dominans, er en unik og fascinerende trend inden for seksuelle fetisher. I denne type forhold giver den submissive part (også kendt som 'cash piggy', 'finsub', 'human ATM' eller 'paypig') penge eller gaver til den dominerende part. Det er et spil om magt, hvor pengene er i centrum for Dom/sub-dynamikken.

Men hvad har OnlyFans at gøre med det? OnlyFans er en platform, der tillader skabere at tjene penge direkte fra deres følgere - eller fans - gennem abonnementer og tips. For en FinDom, kan det være en ideel måde at øge deres indtjening på.

På OnlyFans kan den dominerende person sætte prisen for deres abonnement, og fans kan vælge at give ekstra tips eller betale for eksklusivt indhold. Dette giver den dominerende person kontrol over deres indkomst og mulighed for at sætte grænser for deres interaktioner.

Derudover giver OnlyFans også en sikkerhedsmæssig fordel. Alle transaktioner foregår online, hvilket kan give både den dominerende og den submissive part en følelse af sikkerhed.

Så uanset om du er nysgerrig omkring FinDom, eller allerede er en del af scenen, kan OnlyFans være et værdifuldt redskab til at udforske denne spændende verden.

Gooning og Edging: Den ultimative kontrol (med FemDoms)

Gooning og Edging er to sexuelle teknikker, der er specielt fokuseret på at forlænge nydelsen og intensiteten af den seksuelle oplevelse. "Gooning" refererer til en tilstand af total seksuel fordybelse og overgivelse, ofte opnået efter længere perioder med onani. "Edging" derimod, handler om at bringe sig selv eller sin partner til randen af orgasme, men trække sig tilbage lige før klimaks, for at forlænge og intensivere den endelige orgasme.

Ifølge det jeg har fundet online, er der flere produkter fra Pleasure.dk, der kan være ideelle til at udforske disse teknikker:

Vibrerende Penisring: Denne gadget kan hjælpe med at kontrollere og forlænge erektionen, hvilket gør den ideel til edging. Samtidig kan vibrationerne stimulere både bruger og partner, hvilket kan øge fornøjelsen og potentielt føre til en gooning-tilstand. PRETTY LOVE – BERTRAM VIBRERENDE PENISRING | CDON
Fjernstyret æg-vibrator: Dette lille redskab kan være perfekt til par, der ønsker at eksperimentere med edging. Den ene partner kan have fuld kontrol over intensiteten og timingen af stimulationen, hvilket kan skabe en intens og spændende oplevelse. Svakom Elva Remote Control Wearable Bullet Vibrator | sistalk-uk
Prostata Massager: For dem, der ønsker at udforske gooning og edging fra et andet perspektiv, kan en prostata massager være det ideelle værktøj. Denne enhed kan give dyb og kraftig stimulation, som kan forlænge og intensivere orgasmen. Svakom: Iker, App-Controlled Prostate and Perineum Vibrator Svart 5633 |  Svart | ABS-plast, Metall, PC, Silikon | Fyndiq

Husk altid at kommunikere åbent med din partner, hvis du planlægger at eksperimentere med nye sexuelle teknikker. Det er vigtigt at sikre, at begge parter er komfortable og har det sjovt. Og husk, at nydelse er en personlig oplevelse - hvad der virker for en person, virker ikke nødvendigvis for en anden. Så vær tålmodig, udforsk og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Med en stigning på 463% og 263% i brug, kan disse teknikker udforskes med vores FemDoms.

Pegging: Udforsk nye zoner (med strap-on sæt)

Pegging, eller strap-on sex, har set en stigning på 169% i brug. Vores strap-on sæt kan hjælpe dig med at udforske denne trend og åbne op for nye erogene zoner. Switch StrapOn Dildo et sexlegetøj til leg sammen med din partner.

Shibari: Bindende tillid (med reb)

"Shibari", også kendt som Kinbaku, er en kunstfuld form for bondage, der stammer fra Japan. Det handler ikke kun om at binde nogen op, men om at skabe smukke mønstre og former med rebet. Det er en dybt intim og tillidsfuld praksis, der kan være både æstetisk og erotisk tilfredsstillende.

Hvis du ønsker at udforske Shibari, er der flere produkter fra Pleasure.dk, der kan hjælpe dig på vej:

Bondage Reb: Grundlaget for enhver Shibari-session er et godt reb. Vælg et reb, der er blødt nok til at være behageligt mod huden, men stærkt nok til at holde knuderne. Hamp reb (Ubehandlet) - Ropes & Riggers
Sikkerhedssaks: Sikkerhed er afgørende i enhver BDSM-praksis, og Shibari er ingen undtagelse. En sikkerhedssaks er designet til hurtigt og sikkert at klippe rebet, hvis det bliver nødvendigt. Kiotos - Sikkerhetssaks for Bondage - Stål
Bondage Tape: For dem, der ønsker en mere begynder-venlig tilgang til Shibari, kan bondage tape være et godt alternativ til reb. Den klæber kun til sig selv og ikke til huden, hvilket gør den nem at anvende og fjerne. Bondage tape god til fiksering, blindfold ol. Klæber kun til sig selv.

Og hvis du ønsker at lære mere, kan du besøge KinkClub.dk, hvor de hver torsdag tilbyder bondage undervisning. Uanset om du er helt ny eller allerede har erfaring med Shibari, er dette en fantastisk mulighed for at udvikle dine færdigheder og møde ligesindede.

Husk altid, at samtykke, kommunikation og sikkerhed er afgørende elementer i enhver BDSM-praksis. Udforsk dine grænser, men respekter altid dine egne og din partners grænser. Shibari handler om tillid, intimitet og kreativitet - så tag din tid, og nyd rejsen.

Shibari, eller japansk reb bondage, har set en stigning på 1030% i brug. Det er en form for meditation og tillidsbygning, som kan udforskes med vores reb.

Hvad er 'ude' i 2024?

Lapdance og Strip Tease har set et fald på henholdsvis 86% og 70%. Dogging er også gået ned med 72%, mens Crossdressing har set et fald på 70%.

Uanset om du allerede deltager i disse sex trends eller er interesseret i, hvad alle andre laver i soveværelset, er det vigtigt at huske, at alle har deres egen unikke tilgang til seksualitet. Så uanset hvilke trends der kommer og går, er det altid vigtigst at gøre, hvad der føles rigtigt for dig.

2 Comments

    • Avatar
      Feb 22, 2024

      -- comments off -->

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: