Kiotos Monstar Dildo Beast 49

Producenter:

Med smukke lyse farver af pink, gul og blå er denne dildo 24,5 cm lang med en diameter på 5,6 cm og er lavet af et kropssikkert medicinsk silikonemateriale. Men den vejer "kun" 817gr.

679,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 49: Dit Næste Eventyr Begynder Her

Kiotos Monstar Dildo Beast 49 er ikke bare et sexlegetøj, det er en invitation til at udforske en verden af nydelse, du måske aldrig har troet var mulig. Denne imponerende dildo er designet til dem, der ikke er bange for at skubbe grænser og prøve noget nyt.

Unik Design og Overlegen Kvalitet

Med sit unikke design og overlegne kvalitet er Kiotos Monstar Dildo Beast 49 en sand mester i sin klasse. Den er lavet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer en realistisk følelse, der vil tage dine intime øjeblikke til nye højder.

Skabt for Nysgerrige Eventyrere

Kiotos Monstar Dildo Beast 49 er skabt for dem, der tør at udforske og være nysgerrige. Med dens imponerende størrelse og form er denne dildo perfekt til dem, der ønsker at tage deres erotiske eventyr til det næste niveau.

Brugervenlig og Sikker

Kiotos Monstar Dildo Beast 49 er både brugervenlig og sikker at bruge. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, der er både holdbare og kropssikre. Uanset om du er ny inden for sexlegetøj eller en erfaren bruger, vil denne dildo give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Afrunding

Med Kiotos Monstar Dildo Beast 49 kan du udforske en verden af nydelse, du måske aldrig har troet var mulig. Denne dildo er designet til dem, der ikke er bange for at skubbe grænser og prøve noget nyt. Uanset om du er ny inden for sexlegetøj eller en erfaren bruger, vil denne dildo give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Er du klar til at tage udfordringen op? Så har vi andre Dragondildo her!