Kiotos Monstar Dildo Beast 43

Producenter:

Velkommen til Nydelsens Univers: Kiotos Monstar Dildo Beast 43

Er du klar til at omfavne ungdommelig nysgerrighed og futuristisk tænkning inden for personlig tilfredsstillelse? Lad os introducere dig for Kiotos Monstar Dildo Beast 43 - et banebrydende sexlegetøj designet til at udforske nye højder af nydelse.

 

22 cm lang, og endiameter på 4.8 cm op til 7 cm 

589,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Unikt Design, Uovertruffen Nydelse

Kiotos Monstar Dildo Beast 43 skiller sig ud med sit unikke design. Fremstillet i en levende rød farve med en meleret grå sokkel, har denne dildo et spids udtryk, der ikke følger det klassiske dildo hoved-design. Midt på har den en fortykning, som tilføjer et ekstra niveau af stimulation.

Innovation og Sikkerhed i Én Pakke

Den brede sokkel sikrer sikker og stabil brug, mens det innovative design åbner op for nye måder at opleve nydelse på. Denne dildo er mere end bare et sexlegetøj - det er et spring fremad inden for personlig tilfredsstillelse.

Pålidelighed og Kvalitet

Trods sit avantgarde-udseende, er Kiotos Monstar Dildo Beast 43 lige så pålidelig og sikker som mere traditionelle dildoer. Den er lavet af kropssikkert materiale, der sikrer en sikker og tilfredsstillende oplevelse hver gang.

Der er mange flere monsterdildoer her

Opsummering

Med Kiotos Monstar Dildo Beast 43 inviterer vi dig til at omfavne fremtiden for personlige nydelsesprodukter. Dette unikke sexlegetøj kombinerer innovativt design med pålidelighed og sikkerhed, hvilket gør det til det perfekte valg for de eventyrlystne og nysgerrige. Så hvorfor vente? Tag springet ind i fremtiden med Kiotos Monstar Dildo Beast 43! Er du klar til at tage udfordringen op? Så har vi andre Dragondildo her!

SPECIFICATIONER

Diameter

4,8-7 cm

Længde 22 cm
Vægt 590 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Pink og brun bund.

Tilbehør