Kiotos Monstar Dildo Beast 29

Producenter:

Dette Dildo Beast har fantastiske funktioner, der får det til at føles ekstra rart, når du sætter det ind i din vagina eller røv. Denne tykke Monstar dildo er 27,5 cm lang med en diameter på 8,5 cm og er lavet af et kropssikkert medicinsk silikonemateriale. Men den vejer kun 1.189gr.

679,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 29: Dit Eventyr i Nydelse Begynder Her!

Kiotos Monstar Dildo Beast 29 er en monsterdildo designet til at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse. Med sit realistiske design, imponerende størrelse og kropssikkert materiale, er Beast 29 ikke bare et sexlegetøj, men en invitation til at udforske en verden af nydelse.

Et Monster af Fornøjelse

Er du klar til at tage din seksuelle oplevelse et skridt videre? Kiotos Monstar Dildo Beast 29 er designet til at give dig en ekstraordinær nydelse, der udfordrer grænser og vækker dine dybeste fantasier. Med sin realistiske kødfarveeffekt og detaljer, vil denne monsterdildo føles utroligt realistisk og intens.

En Udfordring i Størrelse

Beast 29 er ikke for de sarte. Med en imponerende længde på 27,5 cm og diameter på 8,5 cm, er dette en dildo for dem, der virkelig ønsker at udforske nye dybder inden for monsterdildoer. Hver centimeter af denne dildo er designet til at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Detaljeret og Realistisk Design

Detaljerne i Beast 29 er det, der virkelig skiller den ud. Fra det veldefinerede penishoved til de fremtrædende årer, er denne dildo utrolig realistisk. Hver bevægelse med Beast 29 vil give dig en autentisk og spændende fornemmelse.

Kropssikkert og Behageligt Materiale

Beast 29 er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den sikker og behagelig at bruge. Dette materiale er kendt for sin fleksibilitet og holdbarhed, hvilket sikrer, at Beast 29 vil blive ved med at tilfredsstille dig i mange år fremover.

Unikt og Personligt

På grund af produktionsprocessen kan farverne og farveblandingerne variere lidt for hver dildo. Dette gør hver Beast 29 unik og giver dig en helt personlig oplevelse.

Dit Næste Skridt i SM Shop

Kiotos Monstar Dildo Beast 29 er ikke bare et stykke sexlegetøj. Det er dit næste skridt i din rejse inden for SM-shop og monsterdildoer. Er du klar til at tage udfordringen op?

SPECIFICATIONER

Diameter

8,5 cm

Længde 27,5 cm
Vægt 1.189 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Nude.

Tilbehør