Kiotos Monstar Dildo Beast 23

Producenter:

Velkommen til Fremtidens Nydelse: Kiotos Monstar Dildo Beast 23

Er du klar til at omfavne innovative ideer inden for personlig nydelse? Mød Kiotos Monstar Dildo Beast 23 - en revolutionerende dildo designet til at tage dine intime øjeblikke til nye højder.

23.5 cm lang, og en diameter op til  6.5 cm bruges bedst sammen med en vandbasseret glidecreme 

749,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Unikt og Maskulint Design

Kiotos Monstar Dildo Beast 23 har et unikt design, der kombinerer et almindeligt hoved med et maskulint udtryk. Dens røde farve giver det et friskt og ungdommeligt udseende, mens den grå sugekop i bunden sørger for sikker og stabil brug.

Nydelse Uden Grænser

Denne dildo er ikke bare et sexlegetøj - det er en oplevelse. Med sin sugekopbund kan du bruge den på forskellige overflader og udforske nye positioner og teknikker. Uanset hvad du har lyst til, er Kiotos Monstar Dildo Beast 23 klar til at følge dig på din rejse mod større nydelse.

Pålidelig og Sikker

Til trods for sit innovative design, er Kiotos Monstar Dildo Beast 23 lige så pålidelig og sikker som traditionelle dildoer. Det er lavet af kropssikkert materiale, og sugekopbunden sikrer, at det forbliver stabilt under brug.

Monsterdildoer stort udvalg

Opsummering

Kiotos Monstar Dildo Beast 23 repræsenterer fremtiden for personlige nydelsesprodukter. Det kombinerer innovativt design med pålidelighed og sikkerhed, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker at opleve nydelse på en helt ny måde. Så hvorfor vente? Tag springet ind i fremtiden med Kiotos Monstar Dildo Beast 23! Er du klar til at tage udfordringen op? Så har vi andre Dragondildo her!

SPECIFICATIONER

Diameter

6,5 cm

Længde 23,5 cm
Vægt 700 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Pink og sølv.