Bondage Baddie Collar With O-ring - Black/Gold

Producenter:

Tag dit første skridt ind i BDSM med vores Bondage Baddie Collar med O-ring. Med sin justerbare rem af vegansk læder og en charmerende guldfarvet metal O-ring, er dette halsbånd både tiltalende og unikt.

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Bondage Baddie Collar: Din Blide Introduktion til BDSM

Er du nysgerrig omkring BDSM? Vores Bondage Baddie Collar med O-ring er et fantastisk sted at begynde. Dette halsbånd kombinerer sofistikation og spænding, designet til at gøre din introduktion til BDSM så behagelig som den er spændende.

Et Tiltalende og Unikt Tilbehør til din Garderobe

Bondage Baddie Collar gør sig bemærket med sin unikke skønhed. Den gyldne metal O-ring er et diskret hint til dens sande formål, men kan også nemt forbindes til en snor, hvis du og din partner er i stemning til det. Men husk, Baddie er ikke kun lavet til leg - det er også et fantastisk modeaccessorie, der nemt kan blive forvekslet med en statement halskæde.

Justerbar og Behagelig

Vores Bondage Baddie Collar er designet med din komfort i tankerne. Den justerbare rem af vegansk læder sikrer, at halsbåndet passer perfekt omkring din hals, uanset om din halsomkreds er 35 cm eller 43 cm. Med spændet på bagsiden kan du nemt justere remmen for at opnå den perfekte pasform.

Specifikationer:

  • Produkt: Bondage Baddie Collar med O-ring
  • Farve: Sort/Guld
  • Materiale: Vegansk læder, nikkel-frit metal
  • Justerbar: Passer til halsomkreds 35 cm - 43 cm
  • Total længde: 48 cm
  • Diameter på ring: 2,5 cm

Så hvis du er klar til at tage dine første skridt ind i BDSM-verdenen, er vores Bondage Baddie Collar det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og justerbare pasform, lover dette halsbånd en oplevelse, du aldrig vil glemme. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres BDSM-eventyr.