Lock-It Heart Choker With Lockable Heart

Producenter:

Tag springet ind i en verden fuld af tillid og intimitet med vores Lock-It Heart Choker. Dette charmerende halsbånd er et symbol på kærlighed og dominans, der vil tilføje en spændende dimension til jeres erotiske udforskning.

Passer til halsstørrelse 36 m

159,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Et Symbol på Forseglet Kærlighed og Dominans

Vores Lock-It Heart Choker er mere end bare et smykke. Det er en nøgle til en verden af tillid, kærlighed og legende dominans. Med dens låsbare hjerte kan I "låse" jeres forhold på en unik og romantisk måde, der giver jer begge en del i dominansen.

Skønhed Møder Funktion med Låsbart Hjerte

Dette halsbånd er ikke kun smukt, men også funktionelt. Det låsbare hjerte fungerer som en hængelås, der inviterer jer til at starte jeres intime leg med et romantisk ritual. Lad jer blive betaget af den sensuelle magi, når halsbåndet låses, og jeres bånd forsegles.

Komfortabel og Justerbar

Lock-It Heart Choker er designet til at være så behageligt som muligt. Det er justerbart for at sikre en perfekt pasform til din halsstørrelse, og det bløde materiale føles behageligt mod huden, hvilket giver en luksuriøs følelse af komfort.

Et Romantisk Værktøj til Intime Øjeblikke

Dette romantiske halsbånd er den perfekte tilføjelse til jeres intime stunder. Brug det som et værktøj til at udtrykke jeres kærlighed og dominans over hinanden. Lad Lock-It Heart Choker skabe en atmosfære af intimitet og fordybelse i jeres forhold.

Diskret Levering og Fortrolighed

Vi garanterer diskret levering og fuldkommen fortrolighed, når du bestiller Lock-It Heart Choker hos os. Din pakke ankommer i neutral emballage uden indikation af indholdet. Vi prioriterer din fortrolighed, så du kan nyde jeres romantiske og intime stunder uden bekymringer.

Udforsk Romantik og Dominans med Lock-It Heart Choker

Tag springet ind i den sensuelle verden af legende dominans med Lock-It Heart Choker. Dette romantiske halsbånd vil tilføje en unik og intim dimension til jeres forhold.

Specifikationer:

  • Produkt: Lock-It Heart Choker With Lockable Heart
  • Passer til halsstørrelse: 36 cm
  • Materialer: PU Læder og Metal

Er du klar til at tage det første skridt ind i verdenen af kærlighed og dominans? Vores Lock-It Heart Choker er det perfekte springbræt for dig. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres BDSM-rejse. Med vores Lock-It Heart Choker, er du godt på vej til at opdage en helt ny verden af ​​erotisk nydelse.