Sort Halsbånd

Introduktion til dit nye must-have: Sort Halsbånd i Læder

Start din BDSM-rejse med det essentielle Sorte Læder Halsbånd. Dette unikke tilbehør blander elegance, komfort og alsidighed i en overbevisende pakke, perfekt for BDSM-nybegyndere.

Passer til halsomkreds mellem 39 og 52 cm. Bredden er 4cm.

249,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sort Læder Halsbånd: Din Indgang til BDSM

Tag springet ind i BDSM-universet med det Sorte Læder Halsbånd. Dette stilsikre og elegante halsbånd er din nøgle til en verden af nye oplevelser. Med sin komfortable pasform og nemme håndtering, er det det ideelle valg for dem, der er nye til BDSM.

Luksus og Komfort

Dette halsbånd er fremstillet af ægte læder, hvilket giver det et luksuriøst og raffineret udseende. Men det er ikke alt - indersiden er foret med blødt skind, der gør det utrolig behageligt at bære. Med dette halsbånd kan du nyde både stil og komfort.

Elegance og Fleksibilitet

Vores Sorte Læder Halsbånd er ikke kun stilfuldt, det er også utrolig alsidigt. Det kan nemt matches med forskellige outfits og tilbehør, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe. Uanset om du er til afslappet eller formel påklædning, vil dette halsbånd uden tvivl tilføje et strejf af klasse til dit look.

Skabt til at Imponere

Dette halsbånd er ikke bare et tilbehør, det er en udtalelse. Med sit stilfulde design og høje kvalitet, er det sikker på at efterlade et varigt indtryk. Bær det med stolthed, og lad verden se din unikke smag og personlighed.

Specifikationsliste:

  • Materiale: Ægte læder
  • Samlet længde: Justerbar fra 39 cm til 52 cm
  • Bredde: 4 cm
  • Inderside: Foret med blødt skind
  • Farve: Sort
  • Stilfuldt og fleksibelt design
  • Ideel til nybegyndere inden for BDSM