Lædersnørre Paddel -Rat Tail

Producenter:

Paddel i lædersnører

Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren.

Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet!

Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.

Kig vores andre produkter på hjemmesiden!

Made by Lei

249,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Gode råd til brugen af denne paddel:

Den fine snert lavet som en lykke er lavet af 9 mm læder snører og sat i et stål håndtag der er betrukket med gummi som giver et bedre greb, så den nemmere kan bruges til straf eller andre BDSM games. så en paddel med mange spændende muligheder.

Det er en lille led satan, som er meget nem at gå til og få en god virkning af. Det er sådan et redskab som man nemt kommer til at slå i den hårde ende med. Smerten er meget i overfladen, men med lidt teknik kan man også slå lidt dybere med den. Et slag med denne kan kan bruges til at lave smilyes og mærker er for mange en del af gamet og mange masochister tænder rigtig meget på deres mærker bagefter, og med denne er det svært at undgå at lave mærker.

Den kan med stor fornøjelse bruges over hele kroppen hvis man afstemmer slagstyrken. 

Det vil klart anbefales at din m'er er spændt fast med enten manchetter eller fastgjort med bondage ellers ligger han/hun ikke stille. Måske ville en gag være en ide, så du ikke får høreskader af hans/hendes skrig.

Fra Din SM shop med alt i SM Sexlegetøj og læder piske og paddler

Dan Lei anbefaler Dan Lei

En rat tail, en led lille satan, som de fleste har rigtig svær ved at håndter. fordi den gør rigtig ondt i huden. den kan også være svær at dosser man kommer nemt til at give for meget. men til gengæld er den rigtig god som straf. fordi den er meget kontant. og når man har brugt den et par gange inden den virker som et mindfuck.
fedt lille redskab med mange muligheder 

Tilbehør

 • Tilbud!

  Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Tilbud!

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

  299,00 DKK