Strict Leather Chastity Device -Gates of Hell

Oplev Kyskhedsleg med Vores Læder Gates of Hell Pikbur

Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås.

Denne chastity device er ikke bare effektiv men ser også imponerende ud. 

629,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Leather Gates of Hell Chastity Device - Læder Pikbur med Mange Muligheder

Udforsk den erotiske og dominante verden af kyskhedsleg med vores læder Gates of Hell chastity device. Dette pikbur er designet til at give dig eller din partner total kontrol og dominans over jeres seksuelle oplevelser. Den giver forskellige niveauer af begrænsning og stimulation, afhængig af hvordan det anvendes.

Vores læder Gates of Hell pikbur er lavet af kvalitetslæder og justerbare stropper, der sikrer en perfekt pasform og komfort. Pikburet har flere ringe og stropper, der kan tilpasses i forhold til den ønskede grad af begrænsning og kontrol. Det tilbyder en intens og erotisk oplevelse, der kan forstærke dominans og underkastelse i jeres leg.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for kyskhedsleg, vil vores læder Gates of Hell chastity device give dig mulighed for at udforske nye niveauer af kontrol, dominans og nydelse. Giv slip på friheden og oplev den erotiske spænding ved at blive begrænset og styret af dette unikke pikbur.

Forskellige Niveauer af Begrænsning og Stimulation

Opdag den intense fornemmelse af kyskhedsleg med vores læder Gates of Hell chastity device. Forkæl dig selv eller din partner med dette spændende BDSM-tilbehør og udforsk nye grænser af dominans og underkastelse. Vær klar til at opleve en helt ny dimension af erotisk kontrol og stimulering

Inkluderet er to læder stropper, og gates of hell cock cage.
Mål: 3.8 cm diameter for største ring ved basen af penis, den mindste ring ved penis hovedet er 3.2 cm i diameter. Ringene som en helhed måler i alt 7.6 cm i længden.